Adăugat pe 17 aprilie 2014 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

15 fotografii de portret de Bogdan Fundali

Fotografii de portret de Bogdan Fundali
Fotografii de portret de Bogdan Fundali

Una dintre primele fotografii realizate de Bogdan Fundali le-am văzut la expoziția Dragobetele sărută fetele care a avut loc la începutul primăverii acestui an. Aceasta e fotografia pe care am văzut-o expusă și care mi-a plăcut enorm de mult!

Fotografii de portret realizate de Bogdan Fundali

L-am contactat apoi pe Bogdan pentru a afla mai multe despre el și despre fotografiile sale. „De fotografie m-am apucat serios în 2009, după ce mi-am luat aparatul în spate și mi-am lăsat job-ul, fără să am ceva sigur.”, mi-a spus Bogdan povestind momentul în care a luat contact cu domeniul fotografiei. A avut mult curaj!

Încercând mai multe stiluri de fotografie, mi-am dat seama că vreau neapărat să am suflete în fotografiile mele. Sunt fotograf de protret și nuntă, vreau să îmi spun povestea prin oameni și ei să își spună povestea prin mine. Fotografiez ca freelancer pentru Mediapro Pictures în producții artistice ca fotograf de platou. Aici am învățat să îmi creez cadru și să îmi fac regia.”, continuă Bogdan povestind despre pasiunea sa pentru fotografie și locul în care a ajuns acum, după câțiva ani, prin prisma ei.

De curând am fost la Milano unde am făcut street style, am intrat și am fotografiat prezentărilor unor case mari de modă, iar asta a fost ceva nou pentru mine și incredibil ca experiență”, rezumă Bogdan Fundali una dintre cele mai recente experiențe ale sale.

Priviți în continuare 15 fotografii de portret realizate de el. Pe Bogdan Fundali îl puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe contul de TumblrÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.