Adăugat pe 26 aprilie 2014 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

20 de fotografii din India de Costas Dumitrescu

20 de fotografii din India de Costaș Dumitrescu
20 de fotografii din India de Costaș Dumitrescu

UPDATE: Fotografiile au fost făcute în cadrul Borneo Photo Adventure by Explore Travel. Dacă vreți să participați la o astfel de tură foto sub îndrumarea lui Costas Dumitrescu puteți găsi mai multe detalii aici.

India este probabil unul dintre cele mai râvnite locuri de fotografii din toate colțurile lumii, atrăgând anual milioane de amatori și profesioniști care captează pe senzorii aparatelor foto expresivitatea locului. Tocmai din cauza acestui fapt este foarte greu să ieși în față cu fotografiile pe care le faci acolo. Numărul mare de fotografii realizate anual te fac să fii mult mai atent și să încerci întotdeauna să creezi o poveste proprie. Expresivă.

Costas Dumitrescu a fotografiat recent în India și ne-a arătat până acum o serie de fotografii care îți dau impresia că ai fost acolo în momentul declanșării și că știi multe despre poveștile oamenilor fotografiați. Veți vedea în continuare fotografiile de care vorbim. Costas a început să fotografieze în anii 80, fiind unul dintre veteranii fotografiei profesionale din România, așa cum spune Wall Street într-un interviu cu acesta.

Pe Costas Dumitrescu îl puteți urmări pe site-ul personal. Noi îi mulțumim frumos pentru acordul de publicare a fotografiilor pe care le-a realizat în India! Abia așteptăm să vedem continuarea seriei! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.