LOADING

Type to search

20 de fotografii din India de Costas Dumitrescu

dragosasaftei 5 years ago

UPDATE: Fotografiile au fost făcute în cadrul Borneo Photo Adventure by Explore Travel. Dacă vreți să participați la o astfel de tură foto sub îndrumarea lui Costas Dumitrescu puteți găsi mai multe detalii aici.

India este probabil unul dintre cele mai râvnite locuri de fotografii din toate colțurile lumii, atrăgând anual milioane de amatori și profesioniști care captează pe senzorii aparatelor foto expresivitatea locului. Tocmai din cauza acestui fapt este foarte greu să ieși în față cu fotografiile pe care le faci acolo. Numărul mare de fotografii realizate anual te fac să fii mult mai atent și să încerci întotdeauna să creezi o poveste proprie. Expresivă.

Costas Dumitrescu a fotografiat recent în India și ne-a arătat până acum o serie de fotografii care îți dau impresia că ai fost acolo în momentul declanșării și că știi multe despre poveștile oamenilor fotografiați. Veți vedea în continuare fotografiile de care vorbim. Costas a început să fotografieze în anii 80, fiind unul dintre veteranii fotografiei profesionale din România, așa cum spune Wall Street într-un interviu cu acesta.

Pe Costas Dumitrescu îl puteți urmări pe site-ul personal. Noi îi mulțumim frumos pentru acordul de publicare a fotografiilor pe care le-a realizat în India! Abia așteptăm să vedem continuarea seriei! 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. joita lucian 30 April 2014

    Sunt fara cuvinte! superbe….imi plac asa de mult fotografii ale altor civilizatii…..am mai vazut la un prieten de la curs cu niste pescari….bestiale!

    Reply
  2. Florin 15 April 2016

    Imi place ca totul e colorat in India. Frumoase locuri de vizitat si fotografiat…

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *