Adăugat pe 3 noiembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

25 de fotografii din Maroc realizate de Sorin Onișor

Fotografii din Maroc de Sorin Onișor
Fotografii din Maroc de Sorin Onișor

Ați văzut documentare sau filme realizate în Maroc, nu? Sau în deșertul Sahara? Bineînțeles că da. Ei, când vezi secvențe de acolo pare totul așa, ca un basm, ca ceva ce nu crezi că există în realitate. Deși totul pare foarte real, pui deseori la îndoială anumite lucruri. Asta până când mai vezi încă o dovadă a faptului că totul există acolo și că poveștile devin la un moment dat realitate.

Sorin Onișor ajută la găsirea acestor dovezi. În urmă cu aproape o lună a fost într-o tură foto în Maroc. A fotografiat oamenii, dunele, peisajul minunat, arhitectura specifică și a redat prin fotografii atmosfera specifică într-un mod cu totul aparte. Vă veți convinge de asta după ce veți vedea fotografiile de mai jos.

Pe Sorin Onișor îl puteți urmări pe Facebook sau pe site-ul personal,  iar alte articole cu fotografiile sale puteți găsi aiciÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.