LOADING

Type to search

20 de fotografii din Paris de Vlad Eftenie

dragosasaftei 5 years ago

În Paris am descoperit fotografia de stradă, m-a condus cu blândețe și răbdare, scoțându-mi în cale tot ce aveam nevoie pentru a începe să visez, să zbor, să îmi doresc să aflu, să conturez ceea ce era neclar în mine, ca fotograf”, ne spune Vlad Eftenie descriind ce înseamnă Parisul pentru el și pentru al său demers fotografic.

Vlad Eftenie este unul din acei puțini fotografi care reușesc să citească expresivitatea străzii și să o rescrie printr-o serie de fotografii care îți ajung la suflet. Le vezi și le simți. Își lasă acolo o amprentă plină de expresivitate. „Instinctul și emoția capătă forme palpabile în Paris, pentru un fotograf. Oraș eminamente fotografiabil, el știe acest lucru și ajută fotograful să înainteze chiar și fără a ști încotro se duce, ce urmează să afle și cum, având însă siguranța că totul se va întâmpla de la sine, în cel mai așteptat și armonios mod posibil”, completează Vlad ilustrând posibilitățile fotografice pe care ți le oferă Parisul.

Mai jos veți vedea 20 de fotografii din Paris, majoritatea realizate pe film alb-negru. Sunt 20 de fotografii mărci ale expresivității. Și deși e un oraș care vine în ajutorul fotografilor, niciodată nu poți spune că e suficient. Că ai cadrele pe care ți le dorești și gata, aici s-a terminat. Nu. Probabil asta ține de ce înseamnă fotografia, faptul că nu ești într-un spațiu limitat.

Fotografiez Parisul din 2005… și încă nu e gata”, ne spune Vlad. Haideți să privim fotografiile. Pe Vlad Eftenie îl puteți urmări pe site-ul personal sau pe Facebook. Mulțumim pentru aceste fotografii! 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Geani 17 November 2013

    Oameni buni, corectati rapid titlul ca altfel va faceti de ras … Ati mancat “i”-ul care face … diferenta intre fotografi si fotografii.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 17 November 2013

      Mulțumiiim! 🙂 Ne scăpase că eram prea încântați de fotografiile lui Vlad. 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *