Adăugat pe 12 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Fotografii, Instagram și expoziția Taberei de Fotografie pentru Bloggeri #4

Expoziția #TFB4
Expoziția #TFB4

Echipa Foto Union - formată din Radu Bădoiu și Cristian Șuțucăruia îi urăm un călduros și fotografic la mulți ani! cu ocazia zilei sale de naștere – vă invită la vernisajul celei de-a patra tabere de fotografie pentru bloggeri. TFB4 s-a desfășurat în Thassos, într-un paradis grecesc, iar scopul principal a fost acela de realizare a tuturor fotografiilor doar cu smartphone-ul. Fotografia cu telefonul mobil a devenit din ce în ce mai populară în ultimul timp, iar această tabără a accentuat și mai bine trend-ul. Majoritatea fotografiilor au fost realizate cu Samsung Galaxy S4, telefon pe care-l testăm și noi în această perioadă. Vom reveni cu fotografii.

Vernisajul expoziției are loc luni, 15 iulie, la ora 19:00, la Meze Taverna, în centrul vechi al Bucureștiului. Iar ei sunt bloggerii care vor expune:

Ne vedem acolo, deci? :-)

Expoziția #TFB4Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.