LOADING

Type to search

Cele mai frumoase 15 fotografii de pe Instagram din proiectul CJX (#ClujX)

dragosasaftei 6 years ago

Străbatem Europa, trecem prin 16 oraşe foste, actuale şi viitoare Capitale Culturale Europene pentru a ne informa cu privire la demersurile şi eforturile făcute pentru acest titlu, în ideea de a-şi împărtăşi know-how-ul lor cu oraşul Cluj-Napoca.

Asta spun despre proiectul lor Gabriel Aldea și Dan Ciulea, cei doi bloggeri care-și doresc ca în 2021 orașul Cluj-Napoca să fie Capitală Culturală Europeană. Și contribuie tare, tare fain la acest demers prin proiectul pe care l-au inițiat.

CJX (#ClujX) este, probabil, unul dintre cele mai faine și îndrăznețe astfel de proiecte din ultima perioadă. Ce fac ei? Pe scurt: și-au planificat un traseu de peste 9.000 de kilometri pe care-l parcurg trecând și vizitând 16 orașe din 16 țări europene, care au fost, sunt sau vor fi la rândul lor Capitale Culturale Europene. Se întâlnesc cu oamenii care au pus la cale proiecte asemănătoare în țara lor, dau vestea mai departe alături de motivul pentru care Cluj-Napoca merită să fie o astfel de capitală și-și promovează orașul peste tot pe unde opresc.

Au început călătoria pe 22 iunie și au de gând să o termine pe 28 iulie. Așa cum ziceam mai sus, e o călătorie îndrăzneață care ia ținut pe ei ș ipe restul echipei (echipa completă o puteți vedea aici) plecați de acasă mai bine de o lună.

Dar rezultatele nu se lasă așteptate. Și până să aflăm mai multe povești chiar de la ei, vă invităm să priviți o serie de 15 fotografii pe care le-au publicat ei pe Instagram de-a lungul călătoriei. Le-am ales pe cele care ne-au plăcut nouă cel mai mult. Pe toate le puteți vedea urmărind hashtag-ul #ClujX.

Felicitări pentru proiect! Vă ținem pumnii în continuare! 🙂


Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

 1. Miruna 24 July 2014

  Foarte reusite fotografiile. Felicitari!

  Reply
  1. psaico 25 July 2014

   Multumesc 🙂

   1. Dragoș Asaftei 26 July 2014

    Și noi vă mulțumim pentru ce-ați făcut pentru Cluj-Napoca și nu numai! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei