Adăugat pe 1 august 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Primele fotografii cu Samsung Galaxy S4 Zoom

Primele fotografii - Samsung Galaxy S4 Zoom
Primele fotografii - Samsung Galaxy S4 Zoom

Așa cum vă spuneam mai devreme, astăzi s-a lansat telefonul Samsung Galaxy S4 ZoomEste primul smartphone cu zoom optic și totodată o combinație potrivită între un telefon și o cameră foto. Producătorii adresează acest telefon persoanelor cărora le place să călătorească fără prea multe gadgeturi la ele, Galaxy S4 Zoom fiind soluția care le îmbină pe toate.

Astăzi, după lansare, am realizat o tură foto în București cu autobuzele decapotate. A fost o experiență interesantă și o oportunitate potrivită pentru o primă testare a camerei. Noi vom testa curând pe o perioadă mai lungă telefonul, dar până atunci haideți să vedem primele fotografii și impresii.

Prime fotografii și impresii cu Samsung Galaxy S4 Zoom

Se ține bine în mână, asta e clar. Deși la început pare oarecum ciudată combinația între telefon și o cameră foto cu zoom optic, pe măsură ce îl zii mai mult în mână îți dai seama că nu e chiar așa, în sensul că te poți acomoda destul de rapid.

Sistemul Android 4.2 Jelly Bean îți permite să instalezi tot felul de aplicații pentru procesarea fotografiilor, distribuirea lor și așa mai departe, dar cel mai important aspect este, desigur, camera foto. Telefonul vine cu o cameră foto cu senzor CMOS de 16 megapixeli. Deși senzorul este unul bun pentru astfel de situații, fotografiile par să aibă un pic din aspectul fotografiilor realizate cu celelalte telefoane Samsung.

Am tinde să credem că este senzorul de pe Galaxy S4 cu mici îmbunătățiri asociat cu un zoom optic de 10x care, combinate, dau rezultate mulțumitoare. Veți putea vedea mai jos ce am reușit să scoatem noi astăzi pe o lumină dură, din mers, fără a acorda timp de realizare fiecărui cadru în parte. Am fotografiat pe principiul de turist, încercând să avem cât mai multe obiective surprinse în imagini. Și am reușit, semn că targetarea telefonului aparat pentru fotografie de vacanță/călătorie este una potrivită.

Uitați fotografiile pe care le-am realizat. Suntem încântați până acum. :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.