Adăugat pe 31 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Fotografiile tale pe peretele nostru cu Epson L800

Fotografiile tale pe peretele nostru
Fotografiile tale pe peretele nostru

Și nu ne referim la peretele de pe FacebookDe câteva zile testăm imprimanta foto Epson L800 și ne-am gândit că ne-ar plăcea tare mult să facem asta împreună cu voi. Am ajuns astfel la o soluție interesantă, credem noi. Nu vrem să printăm fotografiile noastre cu hârtia primită pentru testarea imprimantei. Vrem să printăm fotografiile voastre!

Fotografiile tale pe peretele nostru

Ideea este simplă. Așteptăm să ne lăsați printr-un comentariu un link de la o fotografie de a voastră (cea mai bună, cea mai de suflet, cea mai importantă, cum considerați voi), iar noi o vom printa folosindu-ne ne imprimanta Epson L800 și o vom pune pe peretele nostru. Vom fi astfel în fiecare zi cu fotografiile voastre în fața noastră. Și ne încântă enorm acest lucru! :-)

Procedura este simplă. Ne trimiteți o fotografie așa cum ziceam, noi îi adăugăm un border cu numele vostru, o imprimăm și apoi revenim cu o panoramă care să curpindă toate fotografiile. Următorul pas este să ne dați feedback și să ne spuneți cum vi s-a părut că a ieșit fotografia voastră și așa vom face un review împreună acestei imprimante. Deci, reluăm.

  • Trimiteți o fotografie prin comentariu
  • O imprimăm cu numele vostru pe ea
  • Fotografiem peretele cu fotografiile voastre
  • Ne spuneți cum vi s-a părut că a ieșit fotografia trimisă
  • Realizăm review-ul împreună
Este primul (credem) review al unui produs foto realizat împreună cu cititorii platformei respective. Ne bazăm tare mult pe feedback-ul vostru, motiv pentru care așteptăm să ne trimiteți fotografiile! :-)

Epson L800 – Imprimanta foto

Epson L800 este una dintre cele mai bune imprimante foto – ca raport preț/calitate – din momentul de față de pe piață. În momentul în care o achiziționați vine cu cerneală pentru tipărirea a până la 1.800 de fotografii la 10×15 cm, costul pe fotografia tipărită fiind astfel de 15 bani. Comparând cu cel de peste 50 de bani de pe piață.. plus drumul, plus alte costuri, diferența e clară. Imprimanta are șase recipiente de culoare, timpul mediu pentru printarea unei fotografii este de 12 secunde, iar, un lucru interesant, poate printa și fotografii pe CD-uri.

Epson L800 este disponibilă la F64 la prețul de 1.299 de lei!

Așteptăm fotografiile voastre! :-) Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.