Adăugat pe 30 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Fotograful român Remus Țiplea a fost menționat de Huffington Post

Remus Țiplea, fotografii cu libelule
Remus Țiplea, fotografii cu libelule

Ne bucurăm de fiecare dată când auzim că un nume din fotografia românească ajunge peste hotare și atrage aprecieri din foarte multe direcții. Așa s-a întâmplat în urmă cu câteva zile cu fotograful Remus Țiplea. Remus are o pasiune aparte pentru fotografia macro, iar rezultatele sale te lasă de cele mai multe ori fără cuvinte.

Furnici, libelule sau alte insecte, toate arată ca în povești în fotografiile sale. Cotidianul Huffington Post a preluat o serie de fotografii macro pe care le-a realizat Remus unor libelule. „Când te gândești la vară, îți imaginezi un picnic lângă un lac și câteva libelule zburând deasupra acestuia. Un fotograf iubitor de insecte a surprins câteva cadre superbe în urmă cu câteva lungi. Fotografiile au fost realizate de Remus Țiplea și publicate pe Facebook”, relatează cotidianul american.

Noi i-am cerut acordul lui Remus pentru a publica și aici câteva dintre fotografiile sale cu libelule. Haideți să vedem, deci, libelule fotografiate într-un mod cu totul și cu totul aparte. Felicitări, Remus, pentru cadre! :) Pe Remus Țiplea îl puteți urmări pe Facebook sau blogul personalÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei