LOADING

Type to search

Fotograful român Remus Țiplea a fost menționat de Huffington Post

dragosasaftei 6 years ago

Ne bucurăm de fiecare dată când auzim că un nume din fotografia românească ajunge peste hotare și atrage aprecieri din foarte multe direcții. Așa s-a întâmplat în urmă cu câteva zile cu fotograful Remus Țiplea. Remus are o pasiune aparte pentru fotografia macro, iar rezultatele sale te lasă de cele mai multe ori fără cuvinte.

Furnici, libelule sau alte insecte, toate arată ca în povești în fotografiile sale. Cotidianul Huffington Post a preluat o serie de fotografii macro pe care le-a realizat Remus unor libelule. „Când te gândești la vară, îți imaginezi un picnic lângă un lac și câteva libelule zburând deasupra acestuia. Un fotograf iubitor de insecte a surprins câteva cadre superbe în urmă cu câteva lungi. Fotografiile au fost realizate de Remus Țiplea și publicate pe Facebook”, relatează cotidianul american.

Noi i-am cerut acordul lui Remus pentru a publica și aici câteva dintre fotografiile sale cu libelule. Haideți să vedem, deci, libelule fotografiate într-un mod cu totul și cu totul aparte. Felicitări, Remus, pentru cadre! 🙂 Pe Remus Țiplea îl puteți urmări pe Facebook sau blogul personal

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Abbys 31 July 2013

    Impresionant !!! Iti taie rasuflarea !!! E un exemplu clar a ce inseamna fotografia macro. Un subiect banal, a devenit cu ajutorul unui maestru, o adevarata capodopera. Asta inseamna sa fii fotograf !!!! Cu deosebit respect Abbys.

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 31 July 2013

      Exact! 🙂 Felicitări încă o dată lui Remus!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei