Adăugat pe 28 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Fotoreportaj cu Samsung NX300 în București

Fotoreportaj în București cu Samsung NX300
Fotoreportaj în București cu Samsung NX300

Vă spuneam despre Samsung NX300 că este unul dintre mirrorless-urile care ne-a plăcut cel mai mult! E rapid, îți oferă încrederea de care ai nevoie și rezultate pe care să te poți baza. Sau invers. Încrederea pe care să te bazezi și rezultatele de care ai nevoie. În orice caz, aparatul excelează la anumite capitole.

În urmă cu două săptămâni ne-am plimbat puțin cu aparatul prin București, realizând fotoreportajul de mai jos. E un aparat excelent pentru a surprinde scene de stradă, zău de nu. E micuț și nu bate la ochi (ca orice mirrorless), dar totodată e și foarte bun calitativ. Lasă puțin de dorit la zonele supraexpuse, însă în rest nu sunt evidente alte defecte care să deranjeze la fotografia de stradă mai ales.

Ne-a plăcut tare mult cum am reușit să schimbăm setările rapid în oricare dintre moduri am fotografiat, iar butonul i-Fn de pe obiectiv (sau Fn de pe aparat) l-am găsit tare, tare util, având acces rapid la orice parametru am fi vrut să modificăm. :-) Vă invităm să vedeți fotoreportajul realizat. Samsung NX300 este disponibil la F64 în kit cu 18-55 la prețul de 3.499 de leiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.