LOADING

Type to search

Google Plus permite căutarea fotografiilor pe site

dragosasaftei 8 years ago

Astazi Google a anunțat adăugarea unei noi funcții pe propria rețea de socializare. Coincidență sau nu cu îmbunătățirea si dezvoltarea sistemului Graph Search marca Facebook, Google Plus oferă acum posibilitatea de căutare directă a fotografiilor publicate pe rețea.

Ce putem face? Putem căuta, spre exemplu, postările prietenilor cu privirea un anumit eveniment, fiindu-ne afișate doar cele care conțin fotografii. E ca și cum ai avea o bază de date imensă cu toate fotografiile publicate de prietenii tăi. Noua opțiune este afișată în meniul de căutare regăsit pe Google Plus.

Totuși, căutarea vă va afișa doar fotografiile publice ale celor aflați în cercurile voastre. Astfel, rezultatele căutării sunt direct influențate de modul în care autorul a setat permisiunile acestora.

Considerăm că este un pas inteligent făcut de Google. Rețeaua a atras încă de la început fotografii datorită modului în care fotografiile erau publicate și puteau fi vizualizate. Poate va reprezenta un avantaj această nouă funcție. Iată și cateva imagini cu modul de funcționare a acesteia.

Sursa informațiilor: Social Times.

Google Plus - Funcție de căutare a fotografiilor

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei