LOADING

Type to search

GoPro Hero +: filmare Full HD la 60fps, conectivitate Wi-Fi și display LCD încorporat

dragosasaftei 4 years ago

Acestea sunt principalele caracteristici ale noului GoPro Hero +, fratele mai mare al modelului Hero – de mare succes – lansat în toamna anului trecut (vezi review). Din punctul meu de vedere, GoPro Hero este în momentul de față una dintre cele mai bune alternative pentru o cameră video de acțiune pentru cei care n-au nevoie de facilitățile modelelor mai avanasate din gama Hero 4.

Partea bună cu modelul lansat în această seară, Hero +, e că îmbină prețul mai accesibil al lui Hero cu o parte din caracteristicile regăsite pe Hero 4 Silver: filmarea Full HD la 60fps, conectivitatea Wi-Fi și display-ul LCD încorporat. Dezvantajul carcasei de tip unibody rămâne prezent, bateria de pe Hero + neputând fi înlocuită decât în service.

Treaba asta e cu dus și întors. Pe de-o parte permite menținerea unui preț mai mic al camerei, dar și dimensiuni compacte (mai ales acum cu îmbinarea display-ului LCD), pe de altă parte e mai dificil atunci când vrei să filmezi mai mult de 2-3 ore și nu ai unde sau când să reîncarci bateria.

Totuși, dat fiind că e gândită pentru utilizatorii care nu ar folosi camera în scopuri profesionale, ci în regim de amatori, autonomia de aproximativ 2 ore s-ar putea să fie suficientă. Spre exemplu, atunci când am testat Hero-ul, nu m-am simțit constrans de faptul că nu puteam veni cu o baterie de rezervă.

Iată și restul caracteristicilor regăsite pe Hero +:

 • Fotografiere la o rezoluție de 8 megapixeli;
 • Mod QuikCapture – care permite filmarea ori fotografierea în mod timelapse chiar și cu camera închisă după apăsarea butonului de declanșare;
 • Fotografiere în rafală cu 5 cadre pe secundă;
 • Mod timelapse cu intervale de: 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 și 60 de secunde;
 • Obiectiv ultrawide cu deschiderea diafragmei de f/2.8;
 • Încărcare prin port microUSB;
 • Card de memorie microSD.

Noul GoPro Hero + va fi disponibil după mijlocul acestei veri la un preț, aproximăm noi, de 1.400 de lei. Modelul mai simplu, Hero, costă circa 600 de lei și nu filmează la 60fps, nu are Wi-Fi și nici display LCD – acestea fiind principalele diferențe între cele două camere. O altă diferență vine pe partea de fotografie, rezoluția imaginilor obținute fiind de 8 megapixeli vs. 5 pe modelul Hero.

GoPro Hero +: filmare Full HD la 60fps, conectivitate Wi-Fi și display LCD încorporat

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

 1. Claudiu 5 June 2015

  Vă mai amintiți de aparatele acelea care aveau blițuri cu magneziu? Ce evoluție!… 🙂

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei