Adăugat pe 22 octombrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

HTC One Max, un nou smartphone din gama One cu tehnologia UltraPixel

Lansare HTC One Max
Lansare HTC One Max

Astăzi (n.r. 22.10.2013) a avut loc lansarea în România a celui mai mare model de smartphone din gama HTC One. Este vorba de HTC One Max, un smartphone cu specificații de top, cu un ecran de 5.9 inchi și cu o cameră foto cu tehnologia UltraPixel. Ce e foarte interesant la această gamă e faptul că toate cele trei modele care fac parte din ea, One, One Mini și One Max, toate au aceleași specificații tehnice (dând un randament foarte bun în majoritatea situațiilor), principala diferență între ele fiind ecranul.

E intetesant și util. Vrei un telefon cu anumite specificații, dar parcă nu ai vrea să fie atât de mare. Nu-i nimic, mai ai alte variante de dimensiuni.

Așa cum ziceam și acest model vine cu o cameră foto construită pe baza tehnologiei UltraPixel. După ce am fotografiat mai mult de o săptămână cu HTC One și One Mini am realizat valoarea pe care o aduce această tehnologie. Puteți citi aici review-ul camerei de pe cele două smartphone-uri. În linii mari camera de pe HTC One Max ar trebui să se comporte la fel.

Lansare HTC One Max

Din primele fotografii pe care le-am realizat astăzi la lansare am observat aceeași calitate a detaliilor la close-up-uri, spre exemplu, dar și la cadre mai largi. Tehnic este aceeași cameră, practic s-ar putea să existe câteva mici diferențe, dar acestea să țină cont doar de modul în care trebuie procesate imaginile pentru a se potrivit cu dimensiunea ecranului.

Cu ocazia faptului că HTC este sponsor oficial al UEFA, la eveniment a fost adusă și cupa. O veți vedea în fotografiile de mai jos. Iar apoi, având cupa în fundal, Ștefan Florescu (poate că îl știți de la Românii au talent) a realizat un număr de jonglări cu o minge de fotbal. Foarte tare ce reușește să facă Ștefan! :-) 



Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.