LOADING

Type to search

HTC One Max, un nou smartphone din gama One cu tehnologia UltraPixel

dragosasaftei 5 years ago

Astăzi (n.r. 22.10.2013) a avut loc lansarea în România a celui mai mare model de smartphone din gama HTC One. Este vorba de HTC One Max, un smartphone cu specificații de top, cu un ecran de 5.9 inchi și cu o cameră foto cu tehnologia UltraPixel. Ce e foarte interesant la această gamă e faptul că toate cele trei modele care fac parte din ea, One, One Mini și One Max, toate au aceleași specificații tehnice (dând un randament foarte bun în majoritatea situațiilor), principala diferență între ele fiind ecranul.

E intetesant și util. Vrei un telefon cu anumite specificații, dar parcă nu ai vrea să fie atât de mare. Nu-i nimic, mai ai alte variante de dimensiuni.

Așa cum ziceam și acest model vine cu o cameră foto construită pe baza tehnologiei UltraPixel. După ce am fotografiat mai mult de o săptămână cu HTC One și One Mini am realizat valoarea pe care o aduce această tehnologie. Puteți citi aici review-ul camerei de pe cele două smartphone-uri. În linii mari camera de pe HTC One Max ar trebui să se comporte la fel.

Lansare HTC One Max

Din primele fotografii pe care le-am realizat astăzi la lansare am observat aceeași calitate a detaliilor la close-up-uri, spre exemplu, dar și la cadre mai largi. Tehnic este aceeași cameră, practic s-ar putea să existe câteva mici diferențe, dar acestea să țină cont doar de modul în care trebuie procesate imaginile pentru a se potrivit cu dimensiunea ecranului.

Cu ocazia faptului că HTC este sponsor oficial al UEFA, la eveniment a fost adusă și cupa. O veți vedea în fotografiile de mai jos. Iar apoi, având cupa în fundal, Ștefan Florescu (poate că îl știți de la Românii au talent) a realizat un număr de jonglări cu o minge de fotbal. Foarte tare ce reușește să facă Ștefan! 🙂 

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *