LOADING

Type to search

iCentre România te invită pe 2 octombrie la un Instameet în Promenada

dragosasaftei 6 years ago

Și nu orice Instameet. Este prima astfel de întâlnire organizată de un brand de la noi din țară. Și ăsta-i un semn bun. Un semn că rețeaua socială începe să prindă și la noi din ce în ce mai mult și să devină mai relevantă ca unealtă de comunicare pentru companii.

Întâlnirea la care iCentre România invită instagrammerii se va desfășura mâine, pe 2 octombrie, de la ora 18:30, la etajul 1 al mall-ului Promenada din București.

Toamna aduce cu ea si reintoarcerea la o viata sociala activa. Dupa ce am fost plecati prin tari straine si pe meleaguri indepartate, ne intoarcem la joburi si orasul nostru favorit, Bucuresti. Asa ca ar fi tare fain sa lasam un pic online-ul si retelele sociale si sa ne cunoastem/revedem si in real life. Un motiv suficient de puternic pentru a ne intalni pe 2 octombrie in cadrul unui nou instameet organizat de iCentre Romania cu sprijinul Starbucks.

Noi vom încerca să ajungem la eveniment și mai mult ca sigur că vom fi acolo! Ne vedem? 🙂

Dacă nu puteți ajunge mâine, haideți duminică, pe 5 octombrie, la WorldWide Instameet. Mai multe detalii găsiți aici.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei