iCentre România te invită pe 2 octombrie la un Instameet în Promenada

iCentre România te invită pe 2 octombrie la un Instameet în Promenada
iCentre România te invită pe 2 octombrie la un Instameet în Promenada

Și nu orice Instameet. Este prima astfel de întâlnire organizată de un brand de la noi din țară. Și ăsta-i un semn bun. Un semn că rețeaua socială începe să prindă și la noi din ce în ce mai mult și să devină mai relevantă ca unealtă de comunicare pentru companii.

Întâlnirea la care iCentre România invită instagrammerii se va desfășura mâine, pe 2 octombrie, de la ora 18:30, la etajul 1 al mall-ului Promenada din București.

Toamna aduce cu ea si reintoarcerea la o viata sociala activa. Dupa ce am fost plecati prin tari straine si pe meleaguri indepartate, ne intoarcem la joburi si orasul nostru favorit, Bucuresti. Asa ca ar fi tare fain sa lasam un pic online-ul si retelele sociale si sa ne cunoastem/revedem si in real life. Un motiv suficient de puternic pentru a ne intalni pe 2 octombrie in cadrul unui nou instameet organizat de iCentre Romania cu sprijinul Starbucks.

Noi vom încerca să ajungem la eveniment și mai mult ca sigur că vom fi acolo! Ne vedem? :-)

Dacă nu puteți ajunge mâine, haideți duminică, pe 5 octombrie, la WorldWide Instameet. Mai multe detalii găsiți aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.