Adăugat pe 26 ianuarie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Imposibil să fotografiezi noul Peugeot RCZ

Noua reclamă Peugeot RCZ
Noua reclamă Peugeot RCZ

În urmă cu o săptămână Peugeot a anunțat o reclamă cel puțin interesantă pentru noul model sport, RCZ. Cum s-au decis să promoveze noul model? Printr-o provocare. Un fotograf, dorind să surprindă mașina pe întreg traseul ei a montat mai multe aparate și sisteme de iluminare. Teoretic era imposibilă ratarea tuturor cadrelor.

Ei, cu puțin miracol și cu puțin mai multă regie, acest lucru a fost posibil. Motiv pentru care, noul Peugeot RCZ este considerat atât de rapid și agil încât niciun fotograf, orice sistem ar folosi, nu îl poate fotografia, mai ales pe un astfel de traseu. Catch the thrill este conceptul sub care a fost creată noua reclamă.

E interesantă. Ar fi și mai mișto o provocare din partea brandului. În sensul că ar fi interesant de realizat un concurs între fotografi, o provocare reală, în aceleași condiții. Provocarea ar fi să surprindă o fotografie reușită cu noul Peugeot într-o astfel de cursă. :)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei