LOADING

Type to search

Multifuncționala Epson L655: Până la 11.000 de pagini tipărite cu o singură încărcare

dragosasaftei 3 years ago

Epson lansează multifuncționalul L655 și redefinește astfel printul low-cost. Noul echipament, cu sistem integrat de recipiente cu cerneală (ITS), este livrat cu suficientă cerneală pentru printarea a 11.000 de pagini și este ideal pentru utilizatorii din segmentul de business, pentru care costurile de imprimare sunt foarte importante. Epson L655 oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza printuri rapide, față-verso, pe hârtie A4 la costuri cu până la 90% mai reduse

Reumplerea recipientelor individuale de cerneală se face rapid și ușor, datorită soluției ingenioase de alimentare cu cerneală, recipientelor cu etichete clare și duzelor fără scurgeri. L655 introduce imprimarea față-verso si permite astfel utilizatorilor să înjumătățească volumul de hârtie folosită, economisind bani și resurse. Multifuncționalul utilizează cerneală pe bază de apă pentru culori și cerneală pe bază de pigment pentru negru, realizând printuri care se usucă rapid”, spune Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson pentru România și Bulgaria.

Epson L655 are o viteză mare de printare, imprimând 13,7 pagini A4 pe minut. Rezoluția de 1.200 DPI asigură scanări de calitate superioară, iar pentru a economisi timp, capacitatea de copiere multiplă permite realizarea de până la 99 de copii pentru o singură pagină. Conectivitatea Wi-Fi prin intermediul Epson Connect simplifică imprimarea de pe dispozitive smartphone și tablete. L655 are, de asemenea, Wi-Fi Direct®, permițând utilizatorilor să se conecteze direct la alte dispozitive Wi-Fi, fără a fi necesar un punct de acces, precum un router.

Multifuncționalul Epson L655 este disponibil la prețul estimativ de 2.000 de lei.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *