Adăugat pe 10 septembrie 2015 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Începând de azi produsele F64 pot fi cumpărate și de pe eMag

Nikon D750 - Test ISO 25.600
Nikon D750 - Test ISO 25.600

F64 a anunțat astăzi colaborarea cu eMag, astfel că produsele distribuite de F64 vor fi listate și în oferta celui mai mare magazin online de la noi din țară. În primul an F64 va lista pe eMag aparate foto, camere video, obiective, blițuri și accesorii. Astfel, gama produselor foto/video de pe eMag se va extinde semnificativ.

Așa arată un produs vândut de F64 prin eMag.

 F64 anunta listarea produselor sale in eMAG Marketplace

După ce ne-am consacrat în retailul tradiţional oferind servicii premium şi o gamă completă de produse foto-video comunităţii de fotografi pasionați şi profesionişti din ţară, am decis să ne deschidem şi către iubitorii de fotografie care fac primii paşi în descoperirea acestui minunat hobby, al exprimării prin artă vizuală”, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

Pentru primul an în eMAG Marketplace, F64 își propune să ofere spre vânzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blițuri, genţi dedicate, trepiede, filtre, acumulatori și o gamă largă de accesorii. Odată înregistrată o comandă pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluată în acelaşi timp de magazin și livrată la aceleași standarde înalte cu care F64 și-a obișnuit clienții și până acum.

Odată cu listarea în eMAG Marketplace, F64 extinde puternic accesul la cele mai bune produse și oferte tuturor clienților pasionați de fotografie. În cei 14 ani de existență pe piața din România, F64 s-a remarcat drept cel mai puternic magazin specializat pe soluții foto-video, iar în acest interval a câștigat încrederea clienților prin seriozitate, prin oferirea serviciilor și produselor de calitate, precum și prin promptitudinea demonstrată în rezolvarea cererilor acestora.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.