LOADING

Type to search

Începând de azi produsele F64 pot fi cumpărate și de pe eMag

dragosasaftei 3 years ago

F64 a anunțat astăzi colaborarea cu eMag, astfel că produsele distribuite de F64 vor fi listate și în oferta celui mai mare magazin online de la noi din țară. În primul an F64 va lista pe eMag aparate foto, camere video, obiective, blițuri și accesorii. Astfel, gama produselor foto/video de pe eMag se va extinde semnificativ.

Așa arată un produs vândut de F64 prin eMag.

 F64 anunta listarea produselor sale in eMAG Marketplace

După ce ne-am consacrat în retailul tradiţional oferind servicii premium şi o gamă completă de produse foto-video comunităţii de fotografi pasionați şi profesionişti din ţară, am decis să ne deschidem şi către iubitorii de fotografie care fac primii paşi în descoperirea acestui minunat hobby, al exprimării prin artă vizuală”, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

Pentru primul an în eMAG Marketplace, F64 își propune să ofere spre vânzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blițuri, genţi dedicate, trepiede, filtre, acumulatori și o gamă largă de accesorii. Odată înregistrată o comandă pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluată în acelaşi timp de magazin și livrată la aceleași standarde înalte cu care F64 și-a obișnuit clienții și până acum.

Odată cu listarea în eMAG Marketplace, F64 extinde puternic accesul la cele mai bune produse și oferte tuturor clienților pasionați de fotografie. În cei 14 ani de existență pe piața din România, F64 s-a remarcat drept cel mai puternic magazin specializat pe soluții foto-video, iar în acest interval a câștigat încrederea clienților prin seriozitate, prin oferirea serviciilor și produselor de calitate, precum și prin promptitudinea demonstrată în rezolvarea cererilor acestora.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *