Adăugat pe 28 martie 2016 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

#ScoalaFlanco: Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari

#ScoalaFlanco Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari
#ScoalaFlanco Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari

Aflată la cea de a doua ediție, #ScoalaFlanco vine în acest an cu 6 workshop-uri complete, peste așteptări. Cristina Bazavan și Cristian Manafu au vorbit deja despre Storytelling și Online peste așteptări, iar chiar la finalul acestei săptămâni, pe 1 aprilieAlex Negrea va povesti despre #FacebookPesteAsteptari.

M-am bucurat ca în urmă jumătate de an să cunosc mulți pasionați și iubitori de fotografie în cadrul aceluiași workshop de care vă povestesc acum. Iar săptămâna viitoare urmează să se repete experiența de anul trecut!

#ScoalaFlanco  Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptariÎnscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptari pe 8 aprilie

Vineri, pe 8 aprilie, de la ora 15:00 până la 18:00, la Flanco Băneasa, vă aștept cu drag să povestim despre fotografie și, bineînțeles, să fotografiem. Iată câteva dintre subiectele prin care vom trece:

  • Cum funcționează aparatele foto digitale și care sunt principalii parametrii de care trebuie să ții cont
  • Despre aparatul potrivit pentru fiecare dintre noi: DSLR vs. Mirrorless vs. Compacte vs. Smartphone – „Cel mai bun aparat foto e cel pe care-l ai întotdeauna cu tine”
  • Fotografii pe care le poți face cu un minim de resurse: Fotografierea picăturilor de apă în cădere, fotografierea fumului (vom face și un experiment în sensul ăsta), fotografiile macro
  • Ponturi pentru fotografierea peisajelor
  • Ponturi pentru fotografierea oamenilor
  • Sfaturi în editarea fotografiilor
  • Etica & ținuta în fotografie: lucruri general valabile, pățănii și experiențe din care am învățat

Tot ce trebuie să faceți ca să vă înscrieți e să lăsați un comentariu la acest articol sau să-mi scrieți pe mail la adragosphoto@gmail.com, și să spuneți care sunt curiozitățile voastre legate de fotografie, dar și despre ce ați vrea să discutăm pe lângă temele menționate mai sus.

Înscrieți-vă până luni, pe 4 aprilie, la ora 20:00. Voi reveni eu apoi pe mail cu confirmarea și restul detaliilor. În total sunt 40 de locuri libere!

Ne vedem pe 8! :-)

Iată și calendarul complet al cursurilor!

#ScoalaFlanco  Înscrie-te gratuit la workshop-ul de #FotografiePesteAsteptariÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.