Adăugat pe 13 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Fotografia în Social Media
 
 

Instagram Direct: Mesaje către alți utilizatori

Instagram Direct
Instagram Direct

Instagram a făcut ieri următoarea mișcare lansând serviciul Instagram Direct. Pe scurt e vorba de o mesagerie directă între utilizatori. Care e avantajul față de chat-ul sau mesajele directe de pe Facebook pe care le folosim cu toții? Răspunsul e simplu. Alegi o fotografie (sau realizezi una) și îi poți aplica filtrele specifice Instagram. Pe Facebook, de exemplu, prin mesaje poți trimite doar fotografia originală, fără să o mai modifici. Deocamdată.

Uitați cum funcționează. În primul rând trebuie să faceți update la ultima versiune. Apoi veți vedea în partea dreaptă-sus a aplicației o căsuță pentru mesaje. Dând click acolo veți vedea și trimite mesaje. Procedura e foarte similară cu cea a adăugării unei fotografii în mor normal pe Instagram. 

Și acum filmulețul prin care Instagram a anunțat noul serviciu. Ce urmează? Probabil posibilitatea de a realiza tot felul de grupuri. Sau poate pagini dedicate pentru brand-uri. :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.