Adăugat pe 1 septembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Instameet pe 4 septembrie în București: ora 17:00 la Hotel Capitol

Instameet: 4 septembrie în București
Instameet: 4 septembrie în București

Comunitatea utilizatorilor de Instagram din România crește pe zi ce trece. Tot pe zi ce trece crește și nivelul de interacțiune între membrii ei motiv pentru care iau naștere tot felul de isprăvi frumoase precum cea despre care vă vom vorbi astăzi.

Instameet în București: 4 septembrie, ora 17:00, Hotel Capitol

Gașca faină de la IgersBucharest alături de Hotel Capitol vă invită pe 4 septembrie începând cu ora 17 (în fața hotelului) la o întâlnire care se va lăsa cu multe fotografii și, bineînțeles, multe dări de mână între persoane cu aceeași pasiune.

HotelCapitol ne invita la o limonada rece si o cafea turceasca, urmate de o vizita in care vom avea ocazia sa fotografiem locuri inedite din aceasta cladire istorica, si o vedere superba spre Calea Victoriei si Piata Tricolorului. Vom pleca apoi intr-o plimbare pe strazile din centrul Bucurestiului. Sunteti cu totii bineveniti, promitem sa fie distractiv!

Așa spun organizatorii că va fi evenimentul. Și avem încredere că așa o să și fie! Dacă aveți timp și sunteți pasionați de tot ce înseamnă fotografie și Instagram vă invităm să luați parte la eveniment! Poate ne vedem acolo!

Puteți să vă anunțați prezența aici, pe pagina evenimentuluiâ. Până acum au anunțat că vin aproape 60 de persoane! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.