Adăugat pe 13 iunie 2013 de Dragoș Asaftei in Interviuri
 
 

Interviu cu Vali Bărbulescu – „Dacă nu e suflet, fotografia devine știință!”

Interviu cu Vali Bărbulescu
Interviu cu Vali Bărbulescu

Ne gândeam de mult să începem o categorie cu interviuri video realizate cu anumiți fotografi de seamă din România. Iată că a venit momentul și pentru această etapă! Și suntem tare bucuroși! Așa cum probabil ați văzut ieri pe pagina de Facebook, i-am luat lui Vali Bărbulescu, fotograful Vali Bărbulescu :-), primul interviu pe care urma să-l publicăm aici și să vi-l arătăm!

Deși inițial ne gândeam că ar fi ok ca interviul să dureze cam 10-15 minute, în momentul în care am început să îl auzim pe Vali cum vorbește despre fotografie cu atâta pasiune am zis că tăind din tot ce ne spune e ca și cum am întrerupe firul brusc și am strica toată lumina din fotografie. Stăteam și zâmbeam plăcut în momentul în care Vali răspundea la întrebările noastre și vorbea cu atât de multă pasiune încât dacă nu te pasionează ceva în momentul de față, cu siguranță după ce vei vedea interviul îți vei pune anumite întrebări. :-)

Înainte de a vedea interviul, haideți să vedem câteva fotografii realizate de Vali Bărbulescu.

Să fiți pe fază zilele acestea că va urma și un articol dedicat de portofoliu cu fotografiile sale! Și acum să trecem la interviu! Știm că sunt multe cele 40 de minute, dar dacă aveți timp să vedeți interviul în întregime vă îndemnăm cu cel mai mare drag să o faceți! :-)

Pe Vali Bărbulescu îl puteți urmări pe pagina de Facebook sau pe site-ul personal! Mulțumim frumos, Vali, pentru interviu! Totodată, mulțumim și Grand Hotel Continental pentru locul de poveste în care am filmat!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei