Adăugat pe 9 aprilie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

înTRUPări: Expoziție foto de Anca Cernoschi la Brașov

înTRUPări, excpoziție foto de Anca Cernoschi
înTRUPări, excpoziție foto de Anca Cernoschi

În perioada 16 aprilie – 13 mai veți putea vedea în localul Terroirs (Strada Postăvarului nr.2) din Brașov expoziția înTRUPări semnată de Anca Cernoschi. Vernisajul expoziției are lor pe 16 aprilie la ora 18:00 în același loc.

„Într-o lume inundată de imagini, într-o cultură obsedată de suprafața lucrurilor, aceasta este o invitație la consumul de imagini care oferă mai mult decât aparența. Nudul nu este subiectul unei opere de artă ci este o formă a artei cu drepturi depline – un gen al său. Reprezentarea corpului feminin în toate formele artei este o metaforă pentru valoarea și semnificația artei în general. Simbolizează transformarea materiei de bază a naturii în formele elevate ale culturii și spiritului, rămâne cel mai complet exemplu de transformare a materiei într-o formă. În secolul nostru unitatea și integritatea fac loc diferențelor și recunoașterii faptului că un corp feminin este într-un proces continuu de definire și schimbare. Vă invit să căutăm împreună răspuns la întrebările cine trasează limitele, unde sunt ele trasate și pentru cine.”, spune Anca Cernoschi descriind expoziția care urmează a fi vernisaată săptămâna viitoare.

Expoziția face parte dintr-o serie mai amplă de astfel de evenimente, fiind precedată de fotografiile Luizei Boldeanu, lui Zoltan Nagy și lui Simion Buia.

Pe Anca Cernoschi o puteți urmări pe pagina de Facebook sau site-ul personal.

înTRUPări, excpoziție foto de Anca CernoschiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.