LOADING

Type to search

Ionel Onofraș, fotograf ieșean ajuns în media internațională

dragosasaftei 5 years ago

Acestea sunt articolele pe care le scriem cu cel mai mare drag. Tare ne mai mândrim când auzim despre astfel de isprăvi. Ni se umple inima de bucurie și prindem din ce în ce mai mult curaj. Sperăm să avem tot mai multe astfel de subiecte.

De fotograful Ionel Onofraș cu siguranță ați auzit, iar în urmă cu ceva timp ați putut vedea chiar și două serii de fotografii de-ale sale aici pe blog. Cadrele sale sunt aparte. Spun povești pe un limbaj pe care nu mulți știu să-l vorbească, dar cu toții îl putem înțelege. Fotografiile sale au un farmec aparte greu de descris în cuvinte. Și asta nu o spunem doar noi, o spun foarte mulți oameni, printre care și redactorii revistei Better Photography

Pentru cine nu știe, Better Photography este una dintre cele mai celebre reviste foto din lume. Are o vechime de peste 16 ani și se distribuie în mai toată lumea, având și ediții speciale precum cele din Sri Lanka, Nepal sau Singapore.

Ei bine, la începutul acestui an Ionel Onofraș a fost contactat de redactorii revistei pentru realizarea unui reportaj despre el și fotografiile sale. Articolul este semnat de Peter Adamsiar fotografiile în care apare Ionel au fost realizate de Rob HeymanAtât Peter, cât şi Rob sunt nume importante în fotografia contemporană. Priviți câteva fotografii de-ale lor și veți înțelege imediat. Dar haideți să revenim la articolul de care vorbim.

„Eșecul nu este o opțiune”

Spune Ionel în interviul pe care-l veți putea vedea mai jos. E un enunț pe care al trebui să-l reținem cu toții și să-l luăm drept motivațional, mai ales dacă suntem pasionați de fotografie. E un domeniu provocator și niciodată plictisitor, motiv pentru care fotografia te predispune la fel și fel de eșecuri. Poți rata exact acea fotografie care e cea mai importantă din viața ta. Poți rata un cadru pe care nu-l mai poți repeta. Ei bine, asta nu-i o opțiune și trebuie să-ți asumi acest lucru precum și toate responsabilitățile pe care le atrage fotografia cu sine.

Vă invităm să citiți interviul care a apărut în numărul 73 al revistei Better Photography și să acordăm mai multă atenție momentelor precum acesta. Sunt oameni importanți, oameni pentru care arta este deja la alt nivel și care pot reprezenta un model pentru fiecare dintre noi. Dacă i-am prețui și valorifica mai mult, tare bine ar fi. 🙂

Pe Ionel Onofraș îl puteți urmări pe Facebook sau pe site-ul personal.

Ionel Onofraș, fotograf ieșean ajuns în media internațională

 

Ionel Onofraș, fotograf ieșean ajuns în media internațională

 

Ionel Onofraș, fotograf ieșean ajuns în media internațională

 

Ionel Onofraș, fotograf ieșean ajuns în media internațională

 

Ionel Onofraș, fotograf ieșean ajuns în media internațională

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

6 Comments

 1. Alah Ja Ja Bin 21 November 2013

  Din liniste se naste Ionel, este tot ceea ce traieste si dureaza, caci linistea il reuneste cu universul si infinitul, el, este radacina existentei si prin aceasta echilibrul vietii.

  Reply
  1. Dragoș Asaftei 21 November 2013

   Ce frumos spus! 🙂

 2. Petre Anghel 21 November 2013

  Bucurie mare. Felicitari autorului. Cinste revistei care descopera talente autentice. Multumiri lui Lazar Dinu ca ne pune pe masa asemenea bunuri!

  Reply
 3. Costy 22 July 2015

  Felicitari d’nu Ionel..

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *