Adăugat pe 13 august 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Kingston a lansat un card reader cu wireless

20130813-202135.jpg
20130813-202135.jpg

Kingston a lansat astăzi în România un card reader cu wireless sau un router cu card reader inclus, depinde din ce perspectivă priviți. Este vorba de Mobilite Wireless, dispozitiv care vă permite să partajați fotografiile de pe un card SD cu până la trei persoane simultan prin wireless pe terminalele Apple sau Android și, totodată, să le încărcați prin conexiunes cu cablurile incluse.

Noul reader permite streaming de filme, muzică, fotografii și documente stocate pe USB, microSD (cu ajutorul adaptorului inclus) și pe cardurile SD/SDHC/SDXC, utilizând o conexiune wireless. Mai mult, MobileLite Wireless poate fi utilizat ca încărcător mobil de urgență, ideal pentru situațiile în care bateria telefonului este descărcată.

MobileLite Wireless poate realiza streaming și partajarea datelor cu până la trei utilizatori simultan. Asemenea Wi-Drive, MobileLite Wireless se poate conecta simultan atât la un dispozitiv mobil, cât și la router-ul Wi-Fi, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate asculta muzică și căuta informații pe internet în același timp. Aplicația MobileLite Wireless este momentan disponibilă pentru posesorii Apple și va fi lansată în curând pentru Android și Kindle Fire. Aplicația pentru platformele Windows Phone OS, Windows PC și Mac va fi anunțată la o data viitoare.

MobileLite Wireless este disponibil în România prin eMAG, la un preț estimativ de 320 lei.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.