LOADING

Type to search

Manfrotto lanzează lampa LED compactă, Lumie

dragosasaftei 4 years ago

Se poate întâmpla de multe ori ca lumina ambientală din locurile în care fotografiem să nu fie în avantajul nostru, motiv pentru care suntem nevoiți să apleăm la diverse surse de lumină. În general ai nevoie de o geantă în plus pentru unu-două stative, blițuri, umbrele și așa mai departe. Dar sunt situații în care ne-am putea descurca și cu altfel de accesorii, cum ar fi noua lampă LED lansată de Manfrotto,

Lumie este noua lampă LED concepută de cei de la Manfrotto și vine în ajutorul oricărui pasionat de fotografie, amator sau profesionist.

Lampa de la Manfrotto este disponibilă în trei versiuni: Muse, Art și Play. Lampa Muse are un număr mai mare de LED-uri față de celelalte modele, 8 la număr față de modelele Art și Play care au 6, respectiv 3 LED-uri. Muse are un control al intensității luminii în 4 trepte, cu o treaptă mai mult decât modelul Art. Cât despre modelul Play, la aceasta intensitatea poate varia de la 1 la 100%.

Lumie este compactă, ușor de utilizat și va reduce timpul în pregătirea unui set-up. Cele trei lămpi vin în dotare cu patina hot-shoe, care se potrivește pe orice tip de suport bliț al aparatelor foto. Având și prindere universala cu filet, aceastea se pot monta pe orice trepied sau stativ.

Lămpile sunt prevăzute și cu un sistem de prindere a filtrelor. Pachetul conține și un set de filtre, două dintre ele fiind pentru corecție, iar al celălalt pentru difuzie. Separat se pot achiziționa și filtre colorate.

Lumie are și sursă proprie de alimentare, fiind dotată cu un acumalator Li-Lon, alături fiind inclus și un cablu USB pentru a putea fi încărcate la orice device cu port usb. Lampa are o temperatură de culoare de 5600K.

Noul accesoriu lansat de Manfrotto, Lumie, se găsește la Photosetup în cele trei versiuni cu prețuri începând de la 287 de lei.

Lampă Manfrotto Lumie

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *