Adăugat pe 10 martie 2016 de Dragoș Asaftei in Uncategorized
 
 

Noul D-SLR entry-level Canon 1300D: 18MP și conectivitate wireless

Canon EOS 1300D
Canon EOS 1300D

Canon a anunțat astăzi lansarea urmașului lui 1200D, unul dintre cele mai populare D-SLR-uril entry-level datorită raportului preț/calitate. Nu de puține ori Canon 1200D a putut fi cumpărat la prețuri de sub 1300 de lei, considerabil mai mici decât ale altor aparate din segment.

Noul Canon 1300D are ca noutate conectivitatea wireless, împreună cu alte ajustări la nivelul senzorului și sistemului de procesare. În acest fel intră în cursă cu Nikon D3300, lansat în urmă cu un an drept unul din primele D-SLR-uri entry-level cu această caracteristică.

Momentan nu avem informații cu privire la data prezenței în magazine, însă estimăm că urmează până la finalul lunii. Prețul de lansare va fi în jur de aproximativ 2.000 de lei.

Iată caracteristicile complete ale noului Canon 1300D:

  • Senzor APS-C cu rezoluție de 18 megapixeli;
  • Conectivitate wireless și NFC;
  • Filmare Full HD cu 30fps;
  • Card SD/SDHC;
  • Sensibilitate ISO până la 12.800;
  • Sistem de procesare a imaginii DIGIC 4+;

Revenim cu mai multe vești pe măsură ce sunt anunțate.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.