Adăugat pe 17 iulie 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Link-urile foto ale săptămânii

Link-urile foto ale săptămânii
Link-urile foto ale săptămânii

Publicăm săptămânal sub forma aceasta o retrospectivă a articolelor interesante și utile din domeniul fotografiei. Așadar, haideți să vedem link-urile acestei săptămâni. :-)

În luna octombrie Toshiba va lansat cele mai rapide carduri SD, anunțând viteze de citire de 240MB/sec și de scriere de 120mB/sec.
Până la sfârșitul acestei luni veți putea achiziționa body-ul Nikon D7000 la cel mai bun preț de până acum, 2.999 de lei. D7000 este clar una dintre cele mai bune alegeri de buget în momentul de față.
Un utilizator a dat în judecată Instagram admițând că odată cu noii termeni ai platformei există posibilitatea ca fotografiile încărcate să fie vândute fără acordul autorilor. Pe 12 iulie un judecător american a respins cazul în favoarea platformei de socializare.
 F64 a realizat un studiu de piață din care reiese că circa 65% dintre români dețin un aparat foto, iar 86% și-l aleg într-o mare proporție în funcție de numărul de megapixeli.
Pinterest este o rețea socială bazată pe fotografii, care însă nu a prins foarte bine la noi, cel puțin nu până acum. Totuși, brand-urile sunt prezente și aici, fiind ilustrate în acest top cele mai active pe baza numărului de urmăritori.
În această perioadă testăm comportamentul camerei foto de pe Samsung Galaxy S4. Până acum suntem încântați de rezultate, singura bilă neagră observată până acum ar fi faptul că fotografiil văzute pe super display-ul telefonului nu coincid cu modul în care sunt văzute pe un laptop/monitor.


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.