Adăugat pe 7 august 2013 de Dragoș Asaftei in Analize
 
 

Link-urile săptămânii în fotografie

Link-urile foto ale săptămânii
Link-urile foto ale săptămânii
Fiecare jucător intră într-un uriaș cort foto și este fotografiat simultan de 18 camere foto Canon din 18 unghiuri diferite, apoi, printr-un soft dedicat, este creat portretul 3D al fiecăruia.

Cum au evoluat camerele foto de pe telefoanele mobile de-a lungul timpului și o explicație a modului în care ele funcționează. Nu cei mai mulți megapixeli sunt soluția.

V-am rugat să ne trimiteți fotografii, ne-ați trimis, le-am tipărit cu Epson L800 și le-am pus pe peretele nostru. Vă mulțumim! :-)
Săptămâna trecută Canon a lansat camera video Vixia Mini, o cameră video adresată celor care vor să se filmeze singuri, având display-ul LCD orientat în așa fel încât să te poți vedea atunci când te înregistrezi.
Bigshot a trecut la un alt nivel lansând o cameră foto care are scopul de educa tinerii și, de ce nu, și adulții în materie de fotografie. Cumperi camera lor și apoi trebuie să o asamblezi singur!


Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.