Adăugat pe 25 martie 2013 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Lumi plutitoare într-o expoziție la Sun Plaza

Lumi plutitoare într-o expoziție la Sun Plaza
Lumi plutitoare într-o expoziție la Sun Plaza

Deși nu este o expoziție de fotografie, este cu siguranță o expoziție care v-ar putea stârni interesul. Având vernisajul în această seară (n.r. 25 martie 2013), expoziția intitulată Lumi plutitoare și semnată de Max Streicher, o expoziție de artă contemporană, poate fi văzută zilnic în Sun Plaza până pe 14 aprilie. 

Veți vedea elemente expuse și suspendate, fiecare grupate câte patru, reprezentând câte un lucru anume. Exponatele sunt realizate dintr-un material asemănător hârtiei, un material ușor de modelat și, totodată, de susținut în fel și fel de locuri, precum spațiul de acum.

Totodată, gazele expoziției vă invită și la un concurs de fotografie. Fotografiați exponatele într-un mod cât mai inedit, publicați fotografia pe Instagram și folosiți hashtag-ul #lumiplutitoare. Cea mai bună fotografie va câștiga un aparat Nikon Coolpix L310 oferit de Yellow Store Sun Plaza. De asemenea, puteți să vă dublați șansele pentru câștigarea unui alt aparat (același model) publicând o fotografie pe peretele paginii de Facebook Sun Plaza

Cam așa se vede expoziția în câteva fotografii. Vă recomand să o vedeți! E cel puțin interesantă! :-)

Lumi plutitoare într-o expoziție la Sun PlazaÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.