LOADING

Type to search

Lumi plutitoare într-o expoziție la Sun Plaza

dragosasaftei 6 years ago

Deși nu este o expoziție de fotografie, este cu siguranță o expoziție care v-ar putea stârni interesul. Având vernisajul în această seară (n.r. 25 martie 2013), expoziția intitulată Lumi plutitoare și semnată de Max Streicher, o expoziție de artă contemporană, poate fi văzută zilnic în Sun Plaza până pe 14 aprilie. 

Veți vedea elemente expuse și suspendate, fiecare grupate câte patru, reprezentând câte un lucru anume. Exponatele sunt realizate dintr-un material asemănător hârtiei, un material ușor de modelat și, totodată, de susținut în fel și fel de locuri, precum spațiul de acum.

Totodată, gazele expoziției vă invită și la un concurs de fotografie. Fotografiați exponatele într-un mod cât mai inedit, publicați fotografia pe Instagram și folosiți hashtag-ul #lumiplutitoare. Cea mai bună fotografie va câștiga un aparat Nikon Coolpix L310 oferit de Yellow Store Sun Plaza. De asemenea, puteți să vă dublați șansele pentru câștigarea unui alt aparat (același model) publicând o fotografie pe peretele paginii de Facebook Sun Plaza

Cam așa se vede expoziția în câteva fotografii. Vă recomand să o vedeți! E cel puțin interesantă! 🙂

Lumi plutitoare într-o expoziție la Sun Plaza

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *