Adăugat pe 27 aprilie 2016 de Dragoș Asaftei in Portofolii
 
 

Macro: 10.000 de cadre pentru o singură fotografie

Macro de Levon Biss - 10.000 de cadre pentru o singură fotografie 2
Macro de Levon Biss - 10.000 de cadre pentru o singură fotografie 2

Levon Biss face fotografie comercială. De obicei fotografiază sportivi și atleți și-i cam tot timpul plecat pe drumuri. Tocmai de aceea și-a propus să înceapă un proiect foto pe care să-l poată face acasă, într-un spațiu nu foarte mare. Așa a început să fotografieze insecte, să facă fotografie macro, dar nu oricum. A dus totul la nivelul următor și a reușit să uimească chiar și angajații Muzeului de Istorie Naturală din Oxford.

Iată povestea lui.

Ați înțeles bine. Uneori face și 10.000 de cadre pentru o singură fotografie, iar ca să o aducă în formă finală muncește chiar și trei săptămâni. E vorba de multă determinare, ordine și… perseverență. Însă rezultatul face ca totul să merite.

Priviți fotografiile făcute de el. Mie mi-a tot rămas în cap partea din film în care spunea că a tot dat zoom in, zoom in, zoom in și imaginea încă era clară, iar detaliile se vedeau într-un mod incredibil.

Sursa foto & video: This is Colossal Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.