LOADING

Type to search

Manfrotto a lansat Pixi, un minitrepied dedicat mirrorless-urilor

dragosasaftei 6 years ago

Piața aparatelor foto mirrorless este într-o continuă expansiune, atrăgând cu sine tot mai mulți pasionați de fotografie și fotografi care își doresc un aparat cu capacitățile unui D-SLR, dar într-un corp mult mai mic. Ei, această expansiune a adus cu sine și un interes din partea producătorilor de accesorii, existând astfel nevoia de dezvoltare de noi produse dedicate acestui segment.

Astfel, în urmă cu două zile, Manfrotto a lansat Manfrotto Pixi, un minitrepied construit pentru a satisface cerințele celor ce au nevoie de un trepied ușor, portabil și simplu de folosit, dedicat în mod special aparatelor foto mirrorless. El are un cap bilă inclus și un mecanism push-button care permite poziționarea și blocarea capului tip bilă rapid și în orice moment. Cam așa funcționează noul sistem.

Noul minitrepied - Manfrotto Pixi

Un alt avantaj pe care îl are Pixi este acela că are un design foarte intuitiv și ergonomic, permițându-ți să folosești trepiedul și ca monopied, în unele situații, sau ca suport de sprijin pentru aparatul tău. Funcția de grip confortabil devine utilă în aceste situații în care Pixi nu poate fi folosit ca trepied.

Noul minitrepied - Manfrotto Pixi

Manfrotto Pixi are o greutate de 230 de grame și poate susține un aparat foto mirrorless, un telefon mobil prin sistemul Manfrotto Klyp și chiar și un D-SLR – cu condiția ca el să nu depășească un kilogram cu tot cu obiectivul atașat.

Noul minitrepied - Manfrotto Pixi

Noul trepied va fi disponibil curând în magazinele foto partenere Manfrotto, prețul recomandat fiind de 20 de euro. 🙂 Noi abia așteptăm să vedem noua jucărie. Ce-i drept pare tare, tare simpatică! Mai multe informații găsiți pe Manfrotto România.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *