LOADING

Type to search

Manfrotto BeFree în varianta roșie: Potrivit pentru călătorii și cadouri

dragosasaftei 4 years ago

Mai ales acum în luna martie. Manfrotto BeFree este gama de trepiede dedicată călătoriilor și lansată de compania italiană acum doi ani. După succesul înregistrat în varianta clasică, de culoare neagră, Manfrotto lansează acum același trepied într-o altă culoare. Și zău că arată mult mai frumos și mai simpatic, ce-i drept. Tocmai de aceea pe lângă faptul că e extrem de util datorită formei compacte, poate fi și o variantă bună pentru cadouri atât pentru doamne și domnișoare pasionate de fotografie, cât și pentru cei care caută o soluție potrivită în călătorii.

Caracteristicile principale ale lui Manfrotto BeFree sunt:

  • Dimensiunea redusă: 40cm strâns;
  • Sistemul de pliere a coloanei centrale;
  • Greutatea de 1.4kg care poate susține pe axul vertical o greutate de aproximativ 4 kilograme;
  • Geanta de transport inclusă în pachet;
  • Cap cu bilă și cu plăcuță de detașare rapidă;
  • Garanție de 10 ani.

Manfrotto BeFree RosuE drept că prețul trepiedului nu-l face foarte accesibil, în aceeași sumă de bani putând achiziționa un 294A4 + cap D3R2. Doar că nu mai ai aceeași dimensiune compactă și aceeași greutate, lucruri care contează atunci când ești plecat mult în călătorii ori când vrei să te urci pe munte.

Așa că dacă sunteți în căutarea unui trepied pentru călătorii, Be Free ar putea fi soluția potrivită. Îl vom testa curând și vom reveni cu impresii. Trepiedul este disponibil în varianta roșie sau neagră la Photosetup la prețul de 838 de lei.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *