Adăugat pe 10 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Manfrotto lansează prima serie de genți foto anti-șoc

Manfrotto lansează prima serie de genți foto cu protecție anti-șoc
Manfrotto lansează prima serie de genți foto cu protecție anti-șoc

Îmi doream de mult timp așa ceva. Inițiativa a venit din partea brandului Manfrotto și constă în lansarea unei serii de genți foto cu protecție anti-șoc. La ce ar fi utilă o astfel de geantă? Pai cam la orice, dar întotdeauna cu un plus de protecție. Poate veți spune că orice geantă asigură minimul de protecție. Îl asigură, dar depinde acum tare mult de voi și unde fotografiați. Vi se poate întâmpla ca geanta să vă alunece, să vă cadă sau să mergeți în locuri strâmte și să o loviți de pereți, din greșeală.

Consider foarte utilă o astfel de geantă, mai ales că prețul produs pentru vânzarea în România nu este deloc unul mare. Modelul mai încăpător, Manfrotto Amica – 50BB costp 140 de lei și puteți pune în el un D-SLR cu două obiective, un bliț și o serie de accesorii. În funcție de mărimea obiectivelor, ați putea atașa chiar trei.

Modelul mai mic, Manfrotto Amica – 30BB costă 123 de lei, iar în el puteți pune un D-SLR alături de un obiectiv sau bliț alături de câteva accesorii. Ambele genți au garanția de doi ani, cu posibilitatea de prelungire la trei prin înregistrarea produsului pe site-ul producătorului.

Iată câteva fotografii cu gențile. Vi le recomandăm cu mare căldură, mai ales dacă vreți un plus de protecție pentru aparatura voastră! :)
Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.