Adăugat pe 17 mai 2016 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

Manfrotto lansează un nou suport de trepied pentru telefoane: TwistGrip

Manfrotto TwistGrip
Manfrotto TwistGrip

Manfrotto Twist grip:

  • Portabil si sigur: suficient de compact si usor pentru a fi luat oriunde, alaturi de orice tip de smartphone;
  • Universal: TwistGrip este dedicat oricaru model de smartphone, fiind expandabil;
  • Stylish: Manfrotto’s TwistGrip este fabricat in Italia , din alumniu de cea mai buna calitate.

twistgrip-suport-universal-smartphone-manfrotto-1

manfrotto-twist-suport-smartphone-4TwistGrip este un accesoriu tip premium Manfrotto, pentru pasionatii de fotografie posesori de smartphone, pentru cei care vor sa obtina maximum potential din fotografia si filmarea cu un smartphone.

manfrotto-twistgrip-suport-smartphone

TwistGrip se prinde usor si rapid si conecteaza smartphone-ul la orice tip de trepied/minitrepied, datorita sistemului universal de¼” . Totodata, este dotat in partea superioara cu o patina Cold-Shoe, ideala pentru a sustine un panou LED sau un microfon, pentru a obtine cele mai spectaculoase rezultate.

manfrotto-twistgrip-suport-universal-smartphone-2

Suportul de trepied este din aluminiu de cea mai buna calitate, durabil in timp. Miscarile de ajustare ale TwistGrip sunt asigurate de un buton cu rol de strangere, care permite asezarea smartphone-ului in pozitia dorita.

manfrotto-twistgrip-suport-smartphone-3
Manfrotto’s TwistGrip are un design elegant, in ton cu ultimele tendinte oferite de smartphone, fiind un must-have extrem de versatil, pentru orice tip de utilizator care se bucura de tehnologia oferita de noua generatie de telefoane mobile. Este expandabil intre 5-8cm, pentru a se potrivi cu orice tip de smartphone.

  • Lungimea totala cand este stransa este de 10.7cm
  • Grosimea este de 1cm
  • Sistemul de prindere pentru trepied este universal de1/4”.

Va fi disponibil in Romania, incepand cu data de 25 mai 2016, prin partenerii autorizati Manfrotto.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.