LOADING

Type to search

Manfrotto lansează un trepied cu stil și eleganță

dragosasaftei 6 years ago

Probabil e unul dintre cele mai elegante trepiede pe care l-am văzut. În primul rând vreau să vă zic că se asortează de minune cu geanta Manfrotto Unica V și, fiind foarte compact, încape și în compartimentul dedicat al acesteia. Noul model de trepied, cel de care vă povestesc, cu numele de cod Manfrotto MKC3-PF Photo Kit e definit de eleganță și stil. Asta încă de la prima impresie pe care ți-o creează.

Cu ce se diferențiază noul model față de restul?

Noul trepied al brandului italian aparține seriei Compact, având, așa cum spune și numele, dimensiuni reduse în așa fel încât să fie foarte ușor de purtat mai oriunde. Trepiedul are un cap bilă încorporat care permite poziționarea aparatului în orice poziție printr-o simplă apasare de buton și, totodată, comutarea poziției din mod landscape în mod portrait foarte simplu.

Trepiedul face parte dintr-o ediție specială care se diferențiază de restul din aceeași gamă prin faptul că picioarele sunt construite în patru secțiune (nu în cinci, precum frații din aceeași gamă), fiind mai compact când este strâns, ajungând totuși la aceeași înălțime maximă. Trepiedul vine și cu o curea albă, facilitându-i transportul. Partea și mai frumoasă e că există posibilitatea de inversare a coloanei centrale, scăzând astfel semnificativ spațiul ocupat. Iată câteva din datele lui tehnice.

Date tehnice

  • Cap bilă inclus în structura trepiedului
  • Suportă o greutate de cuprinsă între 1,5 kg*
  • E construit din aluminiu
  • Înălțimea maximă este de 105 cm, ajungând la 130 cm cu coloana ridicată
  • Înălțimea minimă este de 40,5 cm
  • Greutatea proprie este de 800 de grame

*e de reținut faptul că la trepiedele Manfrotto, greutatea maximă suportată este calculată în excentrica centrului de greutate și nu în axul propriu zis, putând astfel să depășiți într-o oarecare măsură cifra indicată.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *