Adăugat pe 21 ianuarie 2014 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Noua gamă de rucsacuri și genți foto Manfrotto Professional

Rucsac foto Manfrotto Professional
Rucsac foto Manfrotto Professional

De curând Manfrotto a lansat o nouă serie de genți și rucsacuri foto. Manfrotto a fost până acum prezent pe acest segment de piață cu gențile și rucsacurile foto axate pe îmbinarea utilului cu plăcutul. Au lansat acum un an gama Veloce, spre exemplu, care conținea produse elegante, care să se potrivească și unui stil vestimentar casual spre elegant.

Am fost încântat de aspectul lor și de faptul că poți purta o astfel de geantă și cu un sacou, spre exemplu. Dar ca funcționalitate n-am fost cel mai mare fan. Totuși, noile produse…

Genți și rucsacuri foto – Manfrotto Professional

Îmi place tare mult noua gamă! Noile modele lansate sunt MP-BP-50BB și MP-S-50BB. Primul e mai mare, încape un întreg echipament foto, poate fi pus pe troller și e cam tot ce ai nevoie. Mi se pare foarte util pentru situațiile în care ai de realizat o ședință foto și trebuie să cari foarte mult din echipament. Pare foarte bine compartimentat și gândit în așa fel încât să fie totul păstrat în siguranță.

Cel de-al doilea e mai mic și așa, mai de zi cu zi. Îți încape în el cam tot echipamentul pe care-l alegi atunci când mergi la fotografiat în mod obișnuit. Din ce am văzut în clipul de prezentare încape lejer un D-SLR cu un obiectiv montat + alte două obiective, bliț și accesorii. E bine gândit. Îmi pare rău că deocamdată e disponibil doar în varianta de sling, adică doar cu o singură „curea”.

Mie mi-a atras foarte mult atenția primul model, cel mare care-ți permite să pui atât de multe lucruri și să le ții atât de în siguranță încât nu mai ai nevoie de altceva.

Rucsac Manfrotto Professional

Ambele modele beneficiază de:

  • CPS - Camera Protection System – un sistem care ranforsează structura internă a materialului pentru o protecție mai bună a aparaturii, mai ales la șocuri;
  • Exo-Tough - alt sistem de protecție, de această dată prin absorbția șocurilor datorită structurii materialului pe mai multe straturi;
  • Ambele au inclusă și o husă de protecție pe timp de ploaie, deși bag mâna-n foc că nu intră apa în ele oricum ar fi.

Haideți să le vedem filmele de prezentare, alături de preț și disponibilitate. Mai multe detalii despre noua gamă găsiți pe Manfrotto Romania.

Rucsac Manfrotto MP-BP-50BB – 967 de lei

Rucsac Manfroto MP-S-50BB – 615 leiÎți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.