Adăugat pe 20 octombrie 2014 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Noul cap de trepied Manfrotto XPRO 3-Way este disponibil în România

Cap de trepied Manfrotto XPRO 3-WAY
Cap de trepied Manfrotto XPRO 3-WAY

L-am văzut prima oară la Photokina și mi-a plăcut mult. Cred că cel mai mult m-a atras construcția lui. Aspectul. Îți dă de la început impresia că e ceva foarte precis, un accesoriu rezistent și construit din materiale de calitate. Toate aceste lucruri mi-au fost confirmate când am început să-l testez la fața locului.

Inițial eram tentat să zic că mânerele sunt prea scurte, dar apoi mi-am dat seama că, de fapt, sunt retractabile și că se pot transforma într-unele mai lungi și mai ușor de folosit. Apoi am mai observat și că are trei bule de nivel și funcție de control a forței de frecare pentru fiecare mâner în parte.

Manfrotto a stat întotdeauna bine pe partea de inovație și implementare calitativă și nu a dat greș nici de această dată. Abia aștept să probez pentru mai mult timp alături de acest cap de trepied.

Manfrotto XPRO 3-Way, capul de trepied de care vorbesc, este acum disponibil în România la Photosetup la un preț de 587 de lei, unul corect ținând cont de calitățile sale. Pe lângă cele amintite mai sus, capul de trepied se poate strânge destul de mult și transforma într-unul compact în așa fel încât să încapă lejer într-un rucsac foto, așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos.

Recomand capul alături de un trepied tot din noua gamă, 190XPRO4, sunt convins că ar face o pereche excelentă!

Iată imaginile cu noul cap de trepied. Revenim cu mai multe impresii după un test complet al acestuia. Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.