LOADING

Type to search

Ce înseamnă creativitatea pentru tine?

dragosasaftei 5 years ago

În fotografi și în arte în general creativitatea este cea care stă la baza succesului. E imperios necesar să fii creativ. Să ai ideea potrivită în momentul potrivit și la locul potrivit. Altfel ai pierdut acel cadru care poate fi unul cu care nu te mai întâlnești altă dată și pe care nu-l poți reproduce. Creativitatea alături de gândirea extrem de rapidă contribuie la creșterea șanselor obținerii unor fotografii reușite. Extrem de reușite.

Așadar, ce înseamnă pentru voi creativitatea? Înainte de a da răspunsul haideți să privim câteva mesaje din partea anumitor persoane. Noi am ales mesajele transmise de Bogdan Naumovici și Ștefan Iordachedar aici, pe pagina proiectului Manifest pentru creativitate inițiat de Samsung puteți să vedeți o serie completă de astfel de gânduri motivaționale și care descriu, până la urmă, succesul bazat pe creativitate.

Să pui informații vechi, cap la cap, într-un mod nemaifăcut până la tine

Creativitatea este să nu vezi niciodată o problemă, ci să vezi o soluție la care nu s-a gândit altcineva”

Iar acum pentru noi, pasionații de fotografie, oamenii ale căror bătăi ale inimii se aud precum sunetul obturatorului, ce înseamnă creativitatea? 🙂

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei