Adăugat pe 3 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Ce înseamnă creativitatea pentru tine?

Manifest pentru creativitate
Manifest pentru creativitate

În fotografi și în arte în general creativitatea este cea care stă la baza succesului. E imperios necesar să fii creativ. Să ai ideea potrivită în momentul potrivit și la locul potrivit. Altfel ai pierdut acel cadru care poate fi unul cu care nu te mai întâlnești altă dată și pe care nu-l poți reproduce. Creativitatea alături de gândirea extrem de rapidă contribuie la creșterea șanselor obținerii unor fotografii reușite. Extrem de reușite.

Așadar, ce înseamnă pentru voi creativitatea? Înainte de a da răspunsul haideți să privim câteva mesaje din partea anumitor persoane. Noi am ales mesajele transmise de Bogdan Naumovici și Ștefan Iordachedar aici, pe pagina proiectului Manifest pentru creativitate inițiat de Samsung puteți să vedeți o serie completă de astfel de gânduri motivaționale și care descriu, până la urmă, succesul bazat pe creativitate.

Să pui informații vechi, cap la cap, într-un mod nemaifăcut până la tine

Creativitatea este să nu vezi niciodată o problemă, ci să vezi o soluție la care nu s-a gândit altcineva”

Iar acum pentru noi, pasionații de fotografie, oamenii ale căror bătăi ale inimii se aud precum sunetul obturatorului, ce înseamnă creativitatea? :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.