LOADING

Type to search

Marele Canion și 9000 de panorame realizate de Google

dragosasaftei 6 years ago

Serviciul Google Maps a urmat o linie ascendentă în ultima perioadă. Folosind acest serviciu poți vedea adâncurile oceanelor, poți zbura deasupra orașului tău, poți să te plimbi prin deșert și așa mai departe. Cu siguranță e cel mai complex serviciu din categoria sa și cel mai reușit. Cu siguranță!

Ce aduce nou Google? Ceva care pe mine m-a suprins. În cel mai plăcut mod posibil. De acum Google Maps oferă un un tur virtual prin Marele Canion. 120 de kilometri de cărări, cinci trasee importante și peste 9000 de fotografii panoramice realizate. Haideți să vedem întâi clipul de mai jos.

Cam asta ne-a oferit Google acum. Și toate fotografiile sunt de o calitate excelentă. Marele Canion e o experiență de nedescris, în mod cert. Dar această reproducere a unei plimbări acolo este cât se poate de reușită. Oare ce urmează să mai facă Google? Probabil că tururi prin junglă. Asta dacă nu deja s-au apucat de așa ceva.

Dacă la începuturile apariției Street View fotografiile nu excelau, în sensul că panoramele erau de multe ori mult prea distorsionate, greșit unite și așa mai departe, acum serviciul oferă calitate. Oferă experiență. Vă invităm să vedeți câteva fotografii din Marele Canion. Cele cinci rute fotografiate sunt următoarele:  Traseul Bright AngelPanorama Raului ColoradoPanorama Marele CanionTraseul Kaibab și Craterul de meteorit.

Google Street View și un tur prin Marele Canion

Google Street View și un tur prin Marele Canion

Google Street View și un tur prin Marele Canion

Google Street View și un tur prin Marele Canion

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Serban Constantin 5 February 2013

    Un articol interesant !

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *