Adăugat pe 12 septembrie 2014 de Dragoș Asaftei in Evenimente
 
 

Pe 15 și 16 septembrie suntem la Photokina să testăm noile produse lansate

Blog de fotografie la Photokina
Blog de fotografie la Photokina

Începând cu această săptămână au început să circule vești cu privire la lansarea mai multor produse foto. D-SLR-uri, mirrorless-uri, compacte, obiective și așa mai departe. Toate produsele vehiculate și lansate în această săptămână își vor face debutul în fața publicului săptămâna viitoare – 16-21 septembrie - la Photokina, unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. Desfășurat din 2 în 2 ani, la Photokina se dă ora exact în ceea ce privește noile trenduri și produse foto.

În acest an vom fi și noi la eveniment! Plecăm din România alături de Canon și vom sta două zile: una înainte de festival, în urma căreia vom reveni cu vești despre noile produse Canon, și una în prima zi de festival în care vom vedea și testa alte produse anunțate.

Să fiți pe fază săptămâna viitoare! Vom reveni cu hands-on-uri și prime impresii după utilizarea noilor produse lansate. Dacă aveți întrebări cu privire la un anumit produs vă invităm să le lăsați aici sau pe pagina de Facebook, vă vom răspunde săptămâna viitoare la ele chiar prin clipurile pe care le vom realiza.

Până atunci noi ne documentăm, iar apoi pregătim în timpul evenimentului materialele! Keep in touch! :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei