Adăugat pe 27 martie 2015 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Manfrotto lansează un monopied video cu bază fluidă

Monopied video fluid Manfrotto
Monopied video fluid Manfrotto

Manfrotto a anunțat astăzi lansarea unui monopied cu bază fluidă dedicat filmării cu D-SLR-ul, mirrorless-ul sau orice altă cameră foto. Avantajul acestui monopied față de altele de pe piață? Baza fluidă permite panoramarea lină pe orizontală ori verticală. Poți obține astfel secvențe mult mai „curate” și ai în același timp mobilitatea unui monopied.

Poate fi un ajutor extrem de util pentru cei care filmează și cu atât mai mult pentru oamenii care sunt pe teren și nu au timp ori spațiu să folosească sistemele mai eficiente, însă mult mai complexe.

Monopiedul este adus în România de Photosetup și se găsește deja pe stoc la prețul de 715 lei. Dacă aveți deja un monopied este suficient să achiziționați doar baza fluidă, al cărei preț este de 493 de lei.

Transformi ușor și rapid un monopied video fluid într-unul foto. Poate fi utilizat cu baza atașată ca monopied video fluid pentru cei care filmează, dar îndepărtând baza se poate transforma într-un monopied foto de mare încredere. Un monopied 2 în 1 alcătuit din bază fluidă și monopied foto, putând fi utilizat după nevoile utilizatorului: fie foto, fie video pentru mișcări line, fluide.”, precizează Photosetup în comunicatul oficial. Mai multe detalii găsiți aici.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.