NASA publică acum fotografii și pe Instagram

NASA pe Instagram
NASA pe Instagram

NASA este una dintre cele mai active agenții în social media, mai ales când vine vorba de fotografie. Recent, în urmă cu aproape două zile, NASA a început să activeze și pe Instagramstrângând în nici 72 de ore peste 72.000 de mii de urmăritori, având parte de o creștere extrem, extrem de rapidă a acestui număr.

Primele fotografii urcate au ca subiect Luna și aselenizarea din urmă cu 50 de ani. Asemenea contului și primele fotografii au avut parte de un succes uriaș. Spre exemplu, prima fotografie urcată, cea pe care o veți vedea și mai jos, a strâns peste 11.000 de like-uri într-un timp nu foarte mare!

Ne-ar plăcea tare mult să vedem pe lângă aceste fotografii deja celebre și unele cu echipa sau din spatele pregătirilor, dar realizate cu telefonul de membrii echipajului. Ar fi interesant tare! :-) Și uite cum NASA vine încă o dată cu o inițiativă oarecum banală, dar foarte mișto implementată!

Am citit prima oară despre inițiativa nasa pe blogul lui Victor Kapra.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei