LOADING

Type to search

Nikon va repara gratuit aparatele foto Nikon D600 cu pete de ulei pe senzor

dragosasaftei 5 years ago

Nikon a anunțat la nivel mondial faptul că își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care pe senzorul de pe Nikon D600 apăreau diverse puncte negre cauzate de petele de ulei. Situația a fost semnalată în perioada imediat următoare lansării modelului, iar după scurt timp s-a descoperit că problema era cauzată de un mecanism din cadrul sistemului de declanșare. Nikon asigură astfel inspectarea și reparația gratuită a aparatelor D600 care întâmpină aceste probleme.

Nikon România: Aparatele foto Nikon D600 cu pete de ulei pe senzor vor fi reparate GRATUIT și după terminarea garanției

Prin comunicatul oficial dat astăzi de Nikon România a fost anunțat faptul că toate aparatele Nikon D600 care prezintă puncte negre (pete de ulei) pe senzor vor fi inspectate și reparate gratuit chiar și după terminarea garanției!

Pe scurt: dacă aveți un D600 cu pete de ulei pe senzor îl puteți duce la service-ul Nikon, iar situația va fi remediată gratuit chiar dacă garanția s-a terminat. De apreciat reacția Nikon. Au recunoscut, și-au cerut scuze și asigură gratuit soluționarea problemei. Felicitări!

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Marius 1 February 2017

    Salut , vad ca postarea e destul de veche , am si eu un d600 cu pete de ulei iesit din garantie , cei de la nikon mai curata senzorul avand in vedere ca suntem in 2017 ?

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 1 February 2017

      Cel mai bine e să le scrii lor aici: solutie@restart.ro / 021 313 45 66.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *