Adăugat pe 27 februarie 2014 de Dragoș Asaftei in Știri
 
 

Nikon va repara gratuit aparatele foto Nikon D600 cu pete de ulei pe senzor

Nikon D600
Nikon D600

Nikon a anunțat la nivel mondial faptul că își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care pe senzorul de pe Nikon D600 apăreau diverse puncte negre cauzate de petele de ulei. Situația a fost semnalată în perioada imediat următoare lansării modelului, iar după scurt timp s-a descoperit că problema era cauzată de un mecanism din cadrul sistemului de declanșare. Nikon asigură astfel inspectarea și reparația gratuită a aparatelor D600 care întâmpină aceste probleme.

Nikon România: Aparatele foto Nikon D600 cu pete de ulei pe senzor vor fi reparate GRATUIT și după terminarea garanției

Prin comunicatul oficial dat astăzi de Nikon România a fost anunțat faptul că toate aparatele Nikon D600 care prezintă puncte negre (pete de ulei) pe senzor vor fi inspectate și reparate gratuit chiar și după terminarea garanției!

Pe scurt: dacă aveți un D600 cu pete de ulei pe senzor îl puteți duce la service-ul Nikon, iar situația va fi remediată gratuit chiar dacă garanția s-a terminat. De apreciat reacția Nikon. Au recunoscut, și-au cerut scuze și asigură gratuit soluționarea problemei. Felicitări!Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.