LOADING

Type to search

Nikon lansează nouă aparate compacte și două noi obiective

dragosasaftei 6 years ago

Gama Nikon Coolpix primește nouă modele începând de astăzi. Este vorba despre nouă aparate compacte și bridge Nikon, aparate care reușesc să acopere întreaga gamă deja dezvoltată. Au fost lansate astfel aparate compacte rezistente la apă și șocuri, ușor de folosit și accesibile, superzoom și elegante, conturându-se astfel cele trei mari subcategorii pe care se dezvoltă aparatele compacte Nikon. Iată care sunt cele nouă aparate compacte lansate astăzi.

Nikon Coolpix – Rezistent la apă și șocuri

Modelele Nikon Coolpix AW110 și S31 vin cu aceste facilități. Primul, poziționat încă de la modelul precedent drept un aparat compact rezistent și utilizabil în absolut orice situații, vine acum cu un senzor CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate, filmare full HD și conectivitate wireless și GPS încorporată. Observați cum deja din ce în ce mai multe aparate compacte pun accent pe prezența conectivității wireless.

Cel de-al doilea model menit să reziste, Nikon Coolpix S31, urmașul lui S30, aparat destinat celor mici, conceput în așa fel încât să fie rezistent și ușor de folosit, vine acum cu un design nou, simetric, în nuanțe puternice de culoare (albastru și roz), cu un senzor de 10 megapixeli, zoom optic de 3x și posibilitatea de utilizare la adâncimi de până la 5 metri. Suficient. Simpatic. 🙂

Nikon Coolpix – Superzoom

Superzoom capătă deja un alt înțeles. De ce spun asta? Unul dintre noile modele din această clasă, Nikon Coolpix P520 vine cu un zoom optic de 42x, stabilizator mecanic de imagine, GPS și filmare full HD. Uitați-vă la acel zoom. Modelul P510 avea aceeași valoare și pot spune că se comporta decent. Sunt convins că și noul model va oferi rezultate bune.

Celelalte modele din această gamă sunt S9500, S6500 și L820, toate oferind senzori de imagine cu iluminare din spate, zoom optic cuprins între 12 și 30x, filmare full HD și disponibilitate în mai multe culori. Poate veți spune că nu oferă calitate aceste aparate compacte cu un zoom optic aparent exagerat. Așa am crezut și eu până când am testat o parte din modelele lansate anul trecut și am observa că, în ciuda aparențelor, rezultatele sunt bune și utilizabile, chiar și la valorile maxime ale zoom-ului.

Nikon Coolpix – Elegant și accesibil

Aici se încadrează noile aparate compacte cu un design elegant, dar care pot fi extrem de ușor de folosit. În această gamă se încadrează modelele S2700, L27 și L28. Sunt modele poziționate a fi accesibile ca preț, dar și ca mod de folosire. Fiecare dintre ele beneficiază de noile tehnologii Nikon și oferă o calitate bună a imaginii.

Mai multe despre noile modele compacte Nikon puteți citi aici

Nikon lansează două noi obiective

Primul obiectiv lansat este Nikkor AF-S 18-35mm f/3.5-4.5 ED, un obiectiv dedicat formatului full-frame, un obiectiv ce poate fi folosit excelent alături de cel lansat în toamna anului trecut, 24-85mm f/3.5-4.5, un obiectiv ușor ideal pentru peisaje, fotoreportaje, fotografii de acțiune, de interior și așa mai departe.

Cel de-al doilea obiectiv ia acum poziția drept obiectivul cu cea mai lungă distanță focală a brandului nipon. Este vorba despre Nikkor AF-S 800mm f/5.6E FL ED VR, un obiectiv dedicat fotografiilor de natură, eveniment sportiv și chiar potret. Sunt convins că poate oferi rezultate tare interesante. Obiectivul se livrează cu noul teleconvertor Nikon 1.25x, transformându-l astfel într-un 1000mm cu f/7. Numai bun pentru wildlife, sport și portret extrem.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *