LOADING

Type to search

Nikon este partenerul principal al Photo Romania Festival 2015

dragosasaftei 4 years ago

Photo Romania Festival devine din ce în ce mai complex pe măsura fiecărui an. Aflat acum la cea de-a 5-a ediție, cel mai mare festival de fotografie de la noi din țară promite să vină cu o serie de evenimente noi și atractive pentru pasionații de fotografie. Printre ele se numără Photo Stories, o conferință similară celei TEDx, Industry Days ori Ziua Fotojurnalismului. Desfășurat pe durata a 10 zile în perioada 15-24 mai, festivalul va aduce în Cluj-Napoca un număr foarte mare de fotografi amatori sau profesioniști.

Partenerul principal al evenimentului în acest an este Nikon, prilej cu care la festival veți putea întâlni mai mulți fotografi ambasadori ai brandului, dar veți putea și testa aparatură foto în cadrul zilei dedicate.

Suntem încântaţi de faptul că Nikon ne susţine şi că va fi o prezenţă activă pe tot parcursul festivalului. Suntem convinşi că vom avea o colaborare fructuoasă şi plină de creativitate“, a declarat Cătălin Balog Bellu, iniţiatorul Photo Romania Festival. “Prezenţa Nikon şi a fotografilor-ambasadori ai Nikon va îmbogăţi, cu siguranţă, conţinutul festivalul, iar publicul va avea parte de surprize plăcute pe care le pregătim în aceste zile“, a precizat Sebastian Vaida, directorul artistic Photo Romania Festival.

Suntem bucuroşi ca Nikon susţine în premieră Photo Romania Festival, care a crescut în amploare de la an la an, ajungând unul dintre cele mai importante festivaluri de fotografie din ţară”, a declarat Camil Perian, directorul general Skin.

Vom reveni curând cu mai multe informații despre festival! Până atunci nu uitați de Bursele Photo Romania care vă pot oferi acces gratuit la evenimentele din cadrul acestuia!

Nikon este partenerul principal al Photo Romania Festival 2015

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *