Adăugat pe 12 decembrie 2013 de Dragoș Asaftei in Sfaturi utile
 
 

Nikon Xmas, val de promoții foto de Crăciun

Nikon Xmas Pro
Nikon Xmas Pro

UPDATE: Reducerile sunt valabile până pe 16 decembrie 2013.

Promoții foto și prețuri de Crăciun, valabile doar azi, 12.12.2013, așa că fiți pe fază și decideți rapid ce aveți nevoie și dacă merită să faceți achiziția acum. Din ce am văzut în anii trecuți, e posibil ca o mare parte din aceste promoții să se regăsească și de Crăciun, dar nu garantăm pentru faptul că ele vor mai fi încă pe stocuri, în contextul în care astfel de oferte s-au ținut lanț în ultima perioad. Așa cum ziceam, gândiți-vă repejor și luați în calcul și variantele de acum.

Iată câteva dintre reducerile care ne-au sărit nouă în ochi. Pe pagina Nikon Xmas Pro le puteți regăsi pe toate! :-)

Aparate foto D-SLR

Obiective

Aparate foto mirrorless

Accesorii

Reducerile, așa cum probabil ați văzut din titlul lor, sunt în mare parte la produsele din gama pro. O recomandare, dintre toate acestea, ar fi obiectivul Nikon 50mm cu f/1.4 care e redus cu aproape 30% față de cât costă el normal.

Probabil el ar fi primul produs pe care l-aș lua din toată lista de reduceri. În rest, dacă bugetul vă permite, puteți profita și de cele mai scumpe care au și ele reduceri considerabile. :-)Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.