LOADING

Type to search

O lume de care ne-am îndepărtat, fotoreportaj de Bogdan Comanescu

dragosasaftei 5 years ago

Eu lucrez mult pe partea umană (portrete de viață, fotoreportaj), încerc să descriu prin fotografie mai cu seamă lumea asta încă original românească, oamenii încă români adevărați, neatinși încă de mrejele globalizării ce vrea să ne reducă pe toți la grupări asemănătoare de roboței”, spune fotograful Bogdan Comanescu începând descrierea fotoreportajului pe care îl veți vedea în continuare.

„Încadrându-se tot în latura umană, am pornit acest proiect al copilăriei undeva pe la începuturile mele fotografice, nu de mult, în 2012. Acest proiect m-a fascinat deoarece se înduioșător câtă fericire debordantă și de câtă visare sunt capabili copiii să emane, ceea ce pe mine mă bucură și mă trimite în același timp cu melancolie la copilăria mea, la părinții mei, la tatăl meu care s-a stins anul trecut”, completează Bogdan.

Fotoreportajul de mai jos e exact despre simplele bucurii pe care le-am trăit și ar trebui să le trăim cu toții. Sunt bucuriile esențiale ale vieții. Sunt clipele care te fac să mergi mai departe atunci când simți că nu mai ai puterea nici să mai respiri. Iată, deci, o lume de care ne-am îndepărtat.

Pe Bogdan Comanescu îl puteți urmări pe Facebook

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

3 Comments

  1. Ciprian Dumitrescu 30 November 2013

    Superb proiectul! Bravo!

    Reply
    1. Dragoș Asaftei 30 November 2013

      Foarte, foarte tare ideea lui! Și bine pusă în valoare! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *