LOADING

Type to search

O privire în jos la 800 de metri înălțime

dragosasaftei 6 years ago

Priviți fotografia de mai sus. Ce simțiți? Dacă ați fi în locul persoanei respective ați fi avut curajul să realizați fotografia? Sau, mai bine zis, ați fi avut curajul de a vă urca pe acea parte a clădirii? Ei bine, fie că noi am face sau nu fotografia, important e că cineva a făcut deja acest pas. Bine, pas metaforic vorbind, că dacă ar mai fi făcut un pas probabil nu am mai fi avut parte de ea.

Fotografia a fost realizată de Joe McNally și publicată pe Instagram în urmă cu două zile (n.r. 18.03.2013). În momentul de față fotografia are aproape 5.000 de like-uri și 400 de comentarii și, cu siguranță, un număr mare de alte preluări în mediul online. Uitați cum descrie Joe McNally fotografia pe care a realizat-o:

„My old battered shoes climbed the worlds tallest building today. What an amazing structure! Tweeting from 820 meters straight up!”

Vedem astfel o perspectivă interesantă și, totodată, oarecum înfricoșătoare de pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Priviți încă o dată fotografia. Face parte din categoria fotografiilor puternice, cu mesaj, care te transpun imediat în scenă și îți transmit o stare, un sentiment, încă din primele clipe în care o privești. 🙂

Fotografie văzută prima oară pe blogul lui Papen.

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

2 Comments

  1. Fotograf Brasov 19 January 2018

    Frumos, insa eu nu as face asa ceva ever 🙂 Mi-e teribil de frica de inaltime, totusi, faina perspectiva

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *