Adăugat pe 23 februarie 2013 de Dragoș Asaftei in Review
 
 

O zi în București cu Sony NEX 18-200 OSS

O zi în București cu Sony Nex 5R și 18-200 OSS
O zi în București cu Sony Nex 5R și 18-200 OSS

Dimineață pe la ora 7 soarele se pregătea să răsară. Porneam din zona Pieței Sudului și mă îndreptam către metrou. Pe drum am avut parte un răsărit care oferea cerului o culoare aparte. Un răsărit care făcea soarele să se reflecte foarte frumos în geamurile blocurilor care se aflau în fața mea.

Am luat metroul spre centrul orașului. După câteva ore m-am întors spre casă, iar în drum m-am oprit în Parcul Tineretului. Din păcate era gol. Probabil și din cauza vremii care se pregătea să ofere o ploaie pe măsură. Erau câteva persoane nemulțumite de modul în care arăta parcul, dar niciuna n-a privit spre o lebădă aflată acolo, foarte aproape de margine, dar care parcă vorbea cu privirea.

Am realizat câteva cadre în parc. Vă spun că  Sony Nex-5R alături de obiectivul recent lansat, Sony 18-200mm f/3.5-6.3 OSSoferă o gamă dinamică foarte largă în majoritatea cazurilor. În toate zilele în care am fotografiat cu acest kit am avut o lumină difuză, dar din care puteam obține totuși contraste evidente. Puteți vedea acest fapt în mai toate fotografiile.

Ultimul loc în care aveam de gând să fac fotografii în acea zi a fost clădirea Crystal Tower, clădire care, de pe heliportul aflat la o înălțime de 14 etaje, oferă o perspectivă ceeel puțin interesantă deasupra Bucureștiului. Încă o dată. Ceață și lumină difuză. Dar contraste evidente. Galeria de mai jos vă arată ziua mea prin București cu kit-ul Sony, kit de are sunt extrem de mulțumit și al cărui review îl veți putea citi cât de curând.Îți trimitem săptămânal cele mai bune fotografii publicate pe BlogDeFotografie.ro

Dragoș Asaftei

 
Avatar of Dragoș Asaftei
Surprind de peste patru ani clipe prin fotografii și le asociez cu cuvinte creând povești. Am scris cărțile ”Primii 10 pași în fotografia digitală” și ”Primii 10 pași în fotografia de produs”, transpunând ideile esențiale într-un limbaj accesibil tuturor.