LOADING

Type to search

Oamenii în fotografie: Curs online cu Tatiana Volontir și Luiza Boldeanu

dragosasaftei 5 years ago

Photolife vă invită începând cu 3 septembrie la un curs foto online susținut de Tatiana Volontir și Luiza Boldeanu, având ca temă Oamenii în fotografie. Participarea la curs costă 450 de lei, acesta desfășurându-se pe durata a 8 săptămâni. Mai multe detalii despre curs și despre cum vă puteți înscrie găsiți aici.

Oamenii în fotografie

Portretul in particular si oamenii in general, constituie un subiect ce poate tine ocupat un fotograf o viata intreaga. Indiferent ca ne gandim la portrete conceptuale, la instantanee furate in vacanta, sau la imagini obtinute dupa o documentare temeinica, imaginile voastre ar trebui sa transmita cat mai mult, iar pentru a invata cum sa faceti asta va invitam la un curs ce are nu mai putin de 400 de pagini si aproximativ 800 de fotografii ilustrative. Tatiana si Luiza se completeaza reciproc cand vine vorba de acest subiect, iar ideile si sfaturile lor, alaturi de tehnica si compozitie va vor deschide ochii pentru a privi altfel acest inedit gen fotografic.

Cursul online despre fotografia cu oameni este adresat fotografilor care au deja anumite cunostinte de baza, dar care vor sa si le dezvolte inspre domeniul portretului, fie el documentar sau artistic, sau orice alt gen de fotografie care are oamenii drept subiect. Cursul este adresat celor care nu au posibilitatea sa urmeze un curs fizic, oferindu-le oportunitatea sa isi desfasoare activitatea oricum si oricand au timp, indiferent de zona in care se afla sau de tara. Suportul de curs se poate descarca, iar asimilarea informatiilor se face fara a mai necesita o conexiune la Internet. Aceasta este necesara numai pentru incarcarea temei si pentru discutiile cu indrumatorii cursului sau cu ceilalti colegi. Fiecare curs, desi se desfasoara exclusiv online, are un caracter interactiv, cu multe discutii si exemple practice.

Curs foto online - Oamenii în fotografie

Ți-a fost util articolul? Distribuie-l mai departe!


f64.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bună!

Îți mulțumim că ai fost alături de noi până acum! Te anunțăm că proiectul Blog de fotografie se oprește aici.

Conținutul actualizat îl vei putea găsi pe www.dragosasaftei.ro, în secțiunea Blog de fotografie. Dacă ai întrebări legate de fotografie, le poți adresa aici.

Pe curând!

Dragoș Asaftei